Rasmus Falk

Falk før Hvidovre: Tre meget vigtige point på spil

Lørdag er det igen kampdag i Parken, når Hvidovre er gæster i 3F Superligaen kl. 17.00. 

F.C. København topper ligaen før den kommende spillerunde, mens Hvidovre er placeret i den modsatte ende af tabellen og fortsat jagter deres første sejr. FCK vandt sæsonens første møde med Hvidovre med 2-0 på udebane med Orri Óskarsson og Mohamed Elyounoussi som FCK's målscorere:

Stor respekt for modstanderen
”Vi tager selvfølgelig favoritværdigheden på os, men vi ved alle, at der ikke er nogle gratis kampe i Superligaen, og vi har set Hvidovre være konkurrencedygtige i stort set samtlige kampe."

"De arbejder hårdt og har nogle dygtige spillere, som vil give alt for at give os en besværlig kamp, så vi går til opgøret med stor respekt for modstanderen og betydningen af, at der er tre meget vigtige point på spil for, det er tæt i Superligaen,” siger Rasmus Falk, der senest var i kamp tirsdag aften mod Manchester United i Champions League:

Ser frem til at spille i Parken
Det er løvernes tredje kamp på en uge efter lørdagens kamp mod Vejle og seneste Champions League-opgøret mod Manchester United, hvor Falk har fået fuld spilletid i begge kampe.

”Jeg synes, at vi som trup har håndteret programmet godt med kampene i Europa og i Superligaen. Vi er i FCK for at spille mange og vigtige kampe, så alle er klar, når der er brug for dem. Vi har en virkelig bred trup med masser af kvalitet.

"Det bruger vi både i forhold til, at træneren kan justere fra kamp til kamp og måske især i løbet af kampene, hvor vi har set, at dem, der kommer ind, er kampafgørende,” siger Rasmus Falk, der ser frem til at spille i Parken igen foran en masse F.C. Københavnere:

Motivationen at give vores fans en god oplevelse
”Parken er altid noget særligt og giver os alle noget ekstra. Det er en motivation i sig selv at give vores fans en god oplevelse, ikke mindst som tak for den opbakning, vi får kamp efter kamp, senest i Manchester. De er med til at give os en masse energi og det vil vi vise lørdag,” siger Falk, der forventer et kampbillede med FCK dominerer:

Det er de tre point, der tæller
”Vi skal tage kontrol over kampen fra start. Hvidovre vil helt sikkert være kompakte i deres organisation og gå til den i duellerne, så vi skal holde et højt tempo og være intense i vores pres. Lykkedes vi med det, så ved vi, at vi er stærke. Jeg forventer, at vi vil være meget i boldbesiddelse, men det passer os godt med de typer, vi har i truppen, uanset hvem der er på banen. Det er de tre point, der tæller, og dem vil vi jagte fra start til slut,” afslutter Falk.

Du kan stadig finde plads til kampen her: >> Billet.fck.dk