Viktor Claesson

Viktor Claesson før Hvidovre: Jeg glæder mig til at spille i Parken igen

På lørdag venter en ny kamp, når Hvidovre gæster Parken. I den forbindelse sætter Viktor Claesson nogle ord på sine forventninger til kampen.

”Jeg ser frem til at komme ind og spille i Parken igen. Der er altid god stemning i Parken, og vores fans bakker os op, uanset hvilken kamp vi spiller. Superligakampe er altid vigtige for os, for vi spiller om 3 point, som er vigtige i forhold til vores placering i tabellen,” fortæller Claesson.

Plads til forbedring
”Man kan sammenligne kampen med sidste weekend mod Vejle. Vi skal være lidt mere skarpe i indlægsfasen og på den sidste tredjedel af banen. Derudover skal vi sørge for at holde dem væk fra omstillinger, som vi så mod Vejle."

Forberedelserne
”Det er nogle måneder siden, vi mødte Hvidovre sidst, men vi skal analysere den og se nogle klip, så vi er bedst muligt forberedt. Hvidovre er et hold, som er farlige i omstillingsspillet."

”Vi skal i gang igen efter en ærgerlig kamp mod United i Champions League. Det gælder for os om at spille vores eget spil og præstere godt, og så skal vi nok vinde kampen,” fortsætter anføreren og tilføjer, at favoritrollen ikke er noget, som påvirker ham.

”Vi er vant til at være favoritter i de fleste superligakampe, men det påvirker os ikke. Vi går altid ind til kampene og tænker på, hvordan vi præsterer bedst muligt.”

Fuldt fokus frem mod lørdagens kamp  
”Vi er vant til at spille mange kampe, og United kampen er lagt på hylden for nu. Når vi skal spille Champions League næste gang, tager vi United kampen op igen og analyserer den, men for os er der lige nu fuldt fokus på lørdag og Hvidovre."

"Selv om det var en hård skæbne mod United, så er vi professionelle fodboldspillere og skal kunne håndtere at tabe en vigtig kamp. Det ved man, når man spiller i F.C. København,” slutter anføreren.

Der er kickoff hjemme mod Hvidovre lørdag klokken 17, og du kan finde pladser til kampen her på billet.fck.dk.