Sene aftenkampe ude i Europa giver ofte lange nætter, før alle er hjemme, og dertil kommer tidsforskellen, når man er i GMT-zonen.

Truppen lettede fra Manchester ca. 00.45 lokal tid, lidt forsinket efter meget lange og grundige security-check, og efter to timers flyvetur var klokken 3.45 i Danmark, da man landede i Roskilde.

Mange tog direkte hjem, og resten med bussen til Nummer 10 og videre hjem derfra, så en sengetid omkring kl. 5.30 var ikke usædvanlig - heller ikke for de fans, der fløj til København nogenlunde samtidig.

Men det tager vi gerne med, og efter en fridag onsdag er det ud på træningsbanen igen torsdag og fredag, inden vi får besøg af Hvidovre i Parken lørdag kl. 17.

Halvvejs i gruppespillet
Bayern München vandt 3-1 i Istanbul i aftenens anden kamp i gruppen, og det giver følgende stilling efter halvdelen af gruppespillet:

Stillingen i Champions League gruppe A

"Men nu skal der også point på kontoen, og det er vores krav til os selv, at vi tager tre point mod United næste gang," sagde Jacob Neestrup efter nederlaget på Old Trafford og hentydede til det udsolgte opgør i næste runde, hvor United kommer til Parken onsdag den 8. november, mens Galatasaray skal til München.

Du kan selv lege med mulighederne, men både anden- og tredjepladsen i gruppen er absolut inden for rækkevidde, hvis vi fortsætter de gode præstationer - og også får pointmæssigt udbytte.

Jacob Neestrup
"Nu skal der point på kontoen". Foto: Gaston Szerman, FCK Media

United-lejren om kampen
Manager Erik Ten Hag anerkendte, at F.C. København bød på god modstand på Old Trafford:

"I dag så vi, at der ikke er nogen lette kampe. København spillede godt og var velorganiserede, men du er nødt til at finde en måde at vinde på. Næste kamp er også mod dem, og hvis vi ikke spiller op til vores niveau, så kommer vi ikke langt. Hvis vi skal gå videre, skal vi have flere point og vi behøver mindst to sejre mere,” sagde han til uefa.com.

Hans "game changer", Christian Eriksen, supplerede om opskriften fra 2. halvleg, hvor han kom på banen:

“Vi skulle have mere bevægelse med bolden og prøve at skabe noget mere, og jeg synes bestemt også, at vi havde store chancer nok til at lukke kampen. Men vi gjorde det svært for os selv med den slutning, der blev på kampen."

Christian Eriksen og Nicolai Boilesen
Eriksen og hans gamle Ajax-holdkammerat, Nicolai Boilesen. Foto: Matthew Peters, Man. United via Getty Images

Højlund i højsædet
Der var naturligvis enorm interesse fra både danske og udenlandske medier om de tre Højlund-brødre, som var i aktion i går - Emil i Youth League, og Rasmus og Oscar i Champions League, hvor de dog ikke nåede at være på banen samtidig.

Oscar blev nemlig først indskiftet kort efter, at Rasmus blev taget ud - uden at der var nogen sammenhæng med træner-dispositionerne!

Oscar og Rasmus mødtes dog i mixed zone efter kampen og fortalte blandt andet, at de ikke havde talt sammen inden kampen, men kun lige vinket til hinanden under opvarmningen.

“Vi måtte ikke, for vi kunne jo komme til at give lidt for meget,” smilede Rasmus.

Men selv om det var en glad vinder og en skuffet taber, var de begge stolte på familiens vegne.

“Det er en fantastisk følelse at have været på samme bane som min bror, og de blev kun bedre af, at det skete på et af de mest specielle stadions i verden,” sagde Rasmus. Som ikke kun set med FCK-briller var en af Uniteds bedste i går med mange lækre detaljer i offensiven.

Oscar Højlund
Oscar Højlund løber på banen, kort efter at Rasmus var blevet udskiftet. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

69.347 02.10.13 u 0-4 Real Madrid

Resultaterne er måske ikke noget at prale af, men de afspejler, at det er de største europæiske klubber, der har de største stadioner og tilskuertal. Og i går var vi meget tættere på point end i de andre kampe, som - hvis man dykker nærmere ned i dem - rummede flere gode præstationer og adskillige chancer til at slette det “dumme nul” i cifrene.

F.eks. N’Doyes skud på overliggeren i Barcelona, hvorefter Santin headede forbi tomt mål. Eller Nicolai Jørgensens hovedstød på underkanten af overliggeren i Madrid, der fik Ståle til at lave rullefald ved trænerbænken, eller Bolanos’ friløber i slutningen af kampen. Eller Falks mål til allersidst i Dortmund, der var hårfint offside. Og så selvfølgelig stolpeskud og brændt straffe i går.

Nå, det er ikke for at tale uden om nederlagene, men bare for at minde om, at der bag de tørre tal altid gemmer sig en masse historier - og minder på godt og ondt.

FCK-fans i Manchester
FCK-fans til vores næstbedst besøgte kamp nogensinde. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Merci beaucoup, Tchicamboud
Midt i ærgrelsen over resultatet på Old Trafford må vi ikke glemme den dejlige 1-0-sejr til U19 i Youth League-kampen tidligere på dagen.

Vores nye franske kantspiller, Queyrell Tchicamboud, var ikke i form til 90 minutter, da han kom fra PSG's akademi i midten af september, men efter to 30 minutters indhop mod Silkeborg og Bayern startede han inde mod Vejle og fik 60 minutter, hvor han scorede én gang - og senest spillede han alle 90 minutter mod Esbjerg og scorede to gange.

I Bayern-kampen lagde han desuden op til Noah Sahsahs sejrsmål i tillægstiden, og i går kom han ind efter 63 minutter og scorede 20 minutter senere kampens enlige mål.

Det var et mønsterangreb, som vi indledte hos højre back, Hjalte Bidstrup, og via Tristan Fynbo endte bolden hos Victor Froholdt på midten, der sendte Tchicamboud afsted i venstre side. Venstre back Nicolai Blicher overlappede, men Tchicamboud trak inden om backen med hurtige fødder strøg han forbi to andre forsvarere, og efter en enkelt skudfinte sparkede han præcist bolden over i det lange hjørne med et fladt spark.

En meget, meget flot individuel aktion, som afgjorde en kamp, som ellers trak op til en nulløsning.

Queyrell Tchicamboud
Queyrell Tchicamboud scorer sejrsmålet i Youth League. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Tchicamboud afløste i øvrigt Hunor Vajk Németh, som tog direkte videre til den ungarske U17-landsholdslejr, som i dag kl. 16 indleder sin kvalifikationsgruppe, der afvikles i Ungarn. Hunor starter dog på bænken i dagens opgør mod Andorra, og siden venter kampe mod Bulgarien og Bosnien-Hercegovina.