Agge og Marcuzo

eSuperliga Finals i KB Hallen 17. april

Dagen inden vores topkamp mod FC Midtjylland i Telia Parken kan du overvære finalerne i eSuperliga sæson 2, der afvikles i KB Hallen onsdag den 17. april.

Agge: En af de bedste live-oplevelser
"Siden jeg kom til North, har jeg været til en del turneringer i udlandet, men sidste sæsons finale i Forum var uden tvivl en af de bedste live-oplevelser, jeg har haft i min karriere," siger vores tidligere dobbelte verdensmester August ”Agge” Rosenmeier.

"KB Hallen er et helt oplagt venue, som jeg har mange gode minder fra, da jeg selv spillede i KB. Jeg håber, at stemningen bliver mindst lige så god som i sidste sæson."

Alle Danmarks stærkeste FIFA-spillere, som er en del af verdenseliten, dyster om mesterskabet og førstepræmien på 180.000 kroner.

Vi fører eSuperligaen
Der mangler endnu fem kampe i grundspillet, der spilles 2.-3. april og 9.-10. april, hvorefter de otte bedste går videre til eSuperliga Sæson 2 Finals i KB Hallen. Vores hold fører p.t. ligaen med 27 point efter ni kampe og et enkelt nederlag, hvilket er det samme som FC Helsingør, mens Brøndby IF ligger nr. 3.

Du kan se alle kampene på DPlay - i aften spiller vi 21.45 mod SønderjyskE.

>> Læs mere om eSuperligaen

Grand Final-konceptet
Som noget nyt vælger de fire bedste deres kvartfinale-modstander blandt nummer 5-8 i grundspillet, og herefter er der semifinaler, der også afvikles som bedst af to kampe, inden Grand Final, der er bedst af tre kampe.

På finaledagen 17. april åbner KB Hallen dørene kl. 12.30, og arrangementet slutter kl. 22.00. inalestævnet i KB Hallen. Billetterne koster mellem 150 og 300 kr. + gebyr og kan købes på Billetlugen.dk.