Oliver Roberts er ny mand på FIFA-holdet

Det bliver med en ny mand på FIFA-holdet når den nye sæson af eSuperligaen starter op igen. 18-årige Oliver Roberts overtager pladsen for MadsR, som fremadrettet vil bruge sit fokus på sin uddannelse.

Dermed bliver den nye sæson med Marcuzo, Hjorth og Roberts i FCK-trøjen. 

Roberts har de seneste to sæsoner spillet for AaB og før det for Hobro i eSuperligaen. Aftalen med Roberts er en lejeaftale, som gælder indtil udgangen af august 2022. Til daglig er Roberts i stald hos Team Gullit. 

Tre af ligaens bedste spillere
Der er stor glæde over aftalen med Oliver Roberts, som har et stort potentiale. Det betyder også at konkurrencen på holdet bliver endnu stærkere, og at drengene kan presse hinanden til at kunne levere de bedste resultater både for FCK, men også for hinanden. Aftalen giver FCK eSport tre af de bedste spillere i eSuperligaen.

Roberts om aftalen med FCK
"Jeg har valgt dette skifte til FCK, da jeg føler det er det rigtige skridt i min karriere på nuværende tidspunkt. Ambitioner i FCK stemmer meget overens med mine egne forventninger til både mig selv, og ikke mindst holdet. Jeg er meget stolt af at kunne repræsentere så stor en klub som F.C. København," fortæller Oliver Roberts. 

Stor tak til MadsR
FCK vil gerne takke MadsR for hans tid i klubben. Han har udfyldt en vigtig rolle, og, og selvom spilletiden ikke altid har været i top, har MadsR altid været et stærkt kort. FCK forstår til fulde beslutningen fra MadsR om at fokusere mere på sin uddannelse. Vi ønsker MadsR held og lykke i fremtiden.