Birger Meling, Rasmus Falk og Mohamed Elyounoussi

Elyounoussi: Har set godt ud offensivt og defensivt

"Derby er altid en sjov kamp at være med i, og det er jo de her store kampe, som alle fodboldspillere gerne vil være en del af," sagde Mohamed Elyounoussi efter fredagens træning på Nummer 10, hvor alt nu handler om at forberede sig optimalt til 2. påskedags klassiske rivalopgør.

"Især i et fyldt Parken med den fantastiske stemning, som altid er derind. Vi får også brug for, at alle fans er med til at give os ekstra energi i en kamp, som jeg forventer bliver både hård og intens. Men motivationen giver sig selv til sådan en kamp, hvor du ved hvor meget det betyder for byen og fansene, så det er en kamp, vi absolut skal vinde."

Så godt ud før pausen
"Jeg synes, vi så godt ud inden landskamppausen, både defensivt med at holde nullet, og offensivt, hvor vi med vores kombinationsspil kom til mange chancer. Vi har også mange forskellige målscorere på holdet, og alt det skal vi fortsætte med."

"Nå ja, Birger må selvfølgelig også snart gerne komme på måltavlen," smiler Elyounoussi til sidst, da han bliver afbrudt af en kæk bemærkning fra landsmanden.

Moi-facts
Elyounoussis første hele kamp for løverne i efteråret var i øvrigt Derbyet i Brøndby, og Derbyet i Parken - fire dage efter 4-3-triumfen mod United - oplevede han fra bænken i første halvleg. Siden er han ikke startet ude i Superligaen, og sammen med Scott McKenna er han den eneste markspiller med fuld spilletid i foråret.

>> NB - særlige adgangsforhold på mandag