Jacob Neestrup

Neestrup: En forfærdelig følelse

"Det er en forfærdelig følelse at tabe et Derby, og så især måden det sker på i de sidste 20 minutter, efter vi var i fuld kontrol og tæt på 2-0 flere gange," sagde Jacob Neestrup.

Det siger sig selv, at skuffelsen var enorm blandt alle i FCK-lejren, men cheftræneren har langtfra opgivet håbet om at genvinde mesterskabet igen. Men med ni kampe tilbage det spidser jo til, og selvfølgelig er vi under endnu større pres nu, så vi har kniven for struben inden den næste kamp ude mod FC Nordsjælland, og det vil vi have igen ugen efter ude mod FC Midtjylland."

"Vi var ellers i rigtig god kontrol i dag og skulle som minimum have taget det ene point, når vi ikke kunne lukke kampen tidligere. Ved deres første mål er der flere sekvenser, hvor vi kunne have undgået, at det kom så vidt, og selvfølgelig vores midtstoppere forhindre, at han kan trække sig fri og score på noget, der ikke engang var en chance."

"Der var vi bare ikke kyniske nok, og vi er heller ikke opmærkesomme nok i det, der leder op til deres andet mål langt inde i tillægstiden. Det er ganske enkelt for dårligt af os at lukke sådan nogle mål ind," sluttede Jacob Neestrup.