Kevin Diks

Diks før FCM: Som en europæisk aften i Parken

Torsdag kl. 20 er der topbrag i Parken, når FCK tager mod FC Midtjylland i en kamp mellem de aktuelle nummer et og to i 3F Superliga.

Kampen er allerede udsolgt, og den dobbelte målscorer fra søndagens Derby, Kevin Diks, forventer en flot kulisse.

”Parken er altid fantastisk at spille i, og når vi så spiller en så vigtig kamp om aftenen, så håber jeg, at stemningen bliver som på de magiske europæiske aftener i Parken. Den massive opbakning, vi giver os ekstra energi, og vi glæder os alle til at komme tilbage til et fyldt Parken,” siger Kevin Diks.  

Sammen med holdet har han vundet de fire seneste kampe, hvor vi har spillet os tilbage på førstepladsen med tre kampe tilbage.

”Alle kampe er meget tætte i Mesterskabsspillet, og alle kampe er som finaler for os i den her periode," fortsætter Diks.

"Vi er gode til at fokusere på det, vi kan påvirke, og det er at forberede os grundigt taktisk, fysisk og mentalt til den næste kamp hele tiden."

"Nu er alt fokus på at hente tre point på torsdag, og alt andet er skubbet i baggrunden lige nu.”

Kevin Diks stod selv for en vigtig udligning til 2-2 på straffespark, da de to hold senest mødtes i Herning.

 ”Det er altid intense kampe i et højt tempo mod FC Midtjylland," siger han.

"Vi har respekt for dem som modstander, men vi har også en sund tro på os selv og ved, at vi kan slå alle, hvis vi præsterer som hold."

"Vi har den seneste periode formået at give få muligheder væk til modstanderne og med de offensive profiler, vi har, så vil vi altid skabe chancer og mål. Men det vigtigste er, at vi hele tiden arbejder hårdt som hold, for så er vi en vanskelig modstander for alle,” slutter Kevin Diks.

Kevin Diks
Kevin Diks øger på straffe til 3-1 i Brøndby. Foto: Lars Rønbøg, FrontzoneSport

Hjælp med at fylde Parken
Parken er udsolgt til både mod FC Midtjylland og til sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland. Vi håber derfor, at alle benytter deres billetter, og alternativt udlåner eller frigiver pladsen, hvis man bliver forhindret.  

Se guides mm. om frigivelse ug udlån på fck.dk/fyldparken

Matchday Hospitality har pladser til begge kampe
Du kan stadig købe eksklusive Matchday Hospitality-oplevelser, der inkluderer pre-match-spisning med åben bar, og bagefter kan du se kampen fra nogle af Parkens bedste pladser. Læs mere og book her.

Måske frigiver vi pladser til FCM-kampen
Har du ikke nået at få adgang til kampen på torsdag, så hold øje med billet.fck.dk i denne uge, da kortholdere, abonnenter og partnere kan frigive pladser helt frem til kick-off.

Interesseliste til FCN-kampen
Hvis du er interesseret i adgang til sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland, så kan du skrive dig op på interesselisten her.