Neestrup før FCM: En kamp på højt niveau med enorm intensitet

Torsdag aften venter en af sæsonens store kampe i Parken, når vi tager mod FC Midtjylland i en direkte duel om førstepladsen i Superligaen.

En kamp, som cheftræner Jacob Neestrup ser meget frem til:

”Det bliver en kamp på højt niveau med enorm intensitet og tænding, i stil med den, vi lige har været en del af på Brøndby Stadion. To hold, der vil forsøge at finde en balance mellem at lukke modstanderens styrker ned og samtidig stole på de ting, som man selv er dygtige til. Det bliver helt sikkert en kamp med nerve og intensitet samtlige 95 minutter,” siger Jacob Neestrup og fortsætter:

”Vi skal spille med omtanke i forhold til, hvordan vi forsvarer, hvor og hvad vi gør, når vi taber bolden, fordi det er en modstander med et godt omstillingsspil. De er stærke på dødbolde, men de er et hold, der kan mere end det, og især de spillere, de har på deres forreste linje kan gøre ondt på alle, hvis de har en god dag. Omvendt skal vi være dygtige til at spille fremad, når vi vinder bolden og bruge vores fart på de øverste spillere, mens vi også gerne vil have mere ro i spillet, end vi fik i søndags,” siger Neestrup, der sammen med sit hold står midt i en historisk tæt sæsonafslutning, hvor fire hold bejler til guld og medaljer:

”Jeg forholder mig til, at der er fire hold, der kan vinde Superligaen, men når det er sagt, så handler det kun om den kamp, vi skal spille i morgen. Vi har været gode til at holde fokus på os selv og være i nuet, når det har spidset lidt til. Vi har forberedt os godt til de kampe, der kom og det har vi også gjort til den her og det er det eneste, vi har fokus på," siger Neestrup.

Der er udsolgt til kampen, og både cheftræneren og spillerne håber, at det kan give et overskud til Løverne:

”Det er fantastisk. Det er så vigtigt, at de er der igen for at give os det ekstra skub, der forhåbentlig kan gøre, at vi står med tre point sent torsdag aften,” slutter Jacob Neestrup.