William Clem og Magnus Mattsson

Mattsson: Vi står godt inden de sidste kampe

Magnus Mattsson fik sin første Derby-sejr og glæder sig til et nyt topbrag på torsdag kl. 20, når løverne får besøg af FC Midtjylland i Parken.

Stemningen var selvfølgelig helt i top, da spillerne i dag samledes på Nummer 10 til den sædvanlige blanding af træning, restitution og behandling.

Og for Magnus Mattssons vedkommende også en gang dart med Elias Jelert i Player's Lounge, men han havde både tid og lyst til at sætte et par ord på sin første Derby-sejr i FCK-trøjen, og hvad der venter i den kommende tid.

"Det var fandeme dejligt! Det var også et vigtigt tidspunkt at vinde den på, og det var også en fed kamp og en fed kulisse, selv om det selvfølgelig er federe at spille i Parken."

"Og selvfølgelig utroligt vigtigt med den sejr, nu hvor der kun er tre kampe tilbage. Vi vidste godt, at vi ikke kunne tåle at tabe, for så ville det blive meget svært, men altså... sådan var det også i de seneste kampe mod Silkeborg og AGF, det er bare finaler hver gang i øjeblikket."

"Men vi har indtil videre levet godt op til det pres, som der er på os hver gang, og det kan vi forhåbentlig også på torsdag mod Midtjylland."

"Når man spiller i FCK, er det naturligt med et stort tryk og et stort pres, og jeg ved i hvert fald, at det her hold har stået i situationen før, hvor det hele spidser til."

"Men vi har mange spillere, der har rigtig god erfaring med, hvad der skal til i de situationer, og så har vi fået nye spillere ind, som mig fx, der er utroligt sultne efter at vinde min første titel i karrieren. Det er god blanding, som gør at vi står godt inden de sidste tre kampe, hvor det hele afgøres," sluttede Magnus Mattsson.

Mattsson lå i går på den centrale midtbane sammen med William Clem i vores 3-4-3-formation, og det var ikke mange bolde, de to mistede i åbent spil.

Statistik, Mattsson & Clem