Claudemir til F.C. København

F.C. København har søndag den 20. juni skrevet en 5-årig kontrakt med den brasilianske midtbanespiller, Claudemir Domingues de Souza (Claudemir). Claudemir kommer til de danske mestre fra den hollandske klub Vitesse Arnhem.

I de seneste to sæsoner har 22-årige Claudemir været fast inventar på Vitesses centrale midtbane, og har været på ønskelisten i blandt andet hollandske topklubber. F.C. Københavns præstationer og gode ry i Europa har været en stærkt medvirkende faktor til, at det er lykkedes løverne at hente brasilianeren til klubben.

- Vi får en løbestærk, fodboldintelligent og pasningsstærk tovejsspiller til klubben, og det er præcis de kvaliteter vi har søgt. Til trods for sin unge alder, har Claudemir allerede to hele sæsoner i benene fra den hollandske liga. Netop det faktum, at han i sin periode i Vitesse altid er først på holdkortet, fortæller lidt om den stabilitet han allerede har i sit spil, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Jeg har hørt meget godt om F.C. København. Det er en meget stor klub og jeg glæder mig meget til at starte op i F.C. København, der har et kendt navn i Europa. FCK er altid med hvor det er sjovt i såvel den danske liga som i de europæiske turneringer, og jeg vil arbejde hårdt for holdet, så vi fremover forhåbentlig også kan vinde titler og skabe gode europæiske resultater, siger Claudemir, der får rygnummer 6 hos de danske mestre.