Per Wind

Ændringer i det sportslige setup: Aftaler på plads med Per Wind og Mikael Antonsson

Støtteapparatet rundt omkring førsteholdet bliver justeret. En del af dette betyder desværre, at vi tager afsked med to skattede medarbejdere, Team Manager Per Wind og Mikael Antonsson, der fungerer som Football Operations Manager. Men de bliver begge i resten af sæsonen.

'PC': Ked af forløbet men glad for fornuftig løsning
'”Vi er meget kede af den måde meddelelserne kom ud på, før vi var helt færdige med processen i personalesager som disse. Og vi har beklaget forløbet overfor Per og ’Anton’ selv. Efter beslutningen i sidste uge havde vi alle brug for at sunde os, og i denne uge er vi blevet enige om fornuftige aftaler, som alle parter kan se sig selv i. Denne løsning betyder, at både Per Wind og Mikael Antonsson bliver hos os frem til denne sæson er færdigspillet næste sommer. Og det er vi glade for,” siger Sportsdirektør Peter Christiansen.

Det er en ændret sportslig struktur, der betyder, at der er brug for en anden organisation omkring holdet. Fra at have en manager har F.C. København som bekendt nu en cheftræner og en sportsdirektør, og det betyder, at der vil være andre behov i staben fremadrettet.

Per Wind: Et ordentligt punktum betyder meget
”Jeg er glad for at klubben er kommet mig i møde på en fair måde. Både med hensyn til det ærgerlige forløb og med løsningen om, at jeg bliver til sæsonen er slut. Det betyder meget for mig, at jeg på den måde kan sætte et ordentligt punktum,” siger Per Wind og fortsætter:

”Det har været nogle hårde dage for min familie og mig, men jeg har været dybt berørt af alle de mange tilkendegivelser i de seneste dage. FCK har og vil altid betyde meget for mig. Nu kigger vi sammen fremad og jeg ser frem til at slutte af på værdig vis.”

Mikael Antonsson
Mikael Antonsson på træningsbanen i 2017. Foto: Getty Images

Antonsson: Vil afslutte min tid på bedst mulig måde
”Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at skulle sige farvel, men jeg er glad for at kunne afslutte min tid her på bedst mulige måde. F.C. København har altid været noget særligt for mig, det vil klubben fortsat være fremover,” siger Mikael Antonsson.

Har fortjent behørig afsked og tak
”Både Per og ’Anton’ har været væsentlige bidragsydere til klubbens sportslige succes gennem mange år. De har både på og udenfor banen været store kapaciteter at have i huset, og de fortjener en behørig afsked og en tak for alt, de har gjort for klubben - og det håber vi på, at vi sammen med vores fans kan give dem i Parken, når den tid kommer,” slutter Peter Christiansen.

Begge stillinger nedlægges fra sommer af som følge af omstruktureringen i den sportslige sektor.