Carlos Zeca

Skadesupdate på Zeca og Falk

Vores anfører, Carlos Zeca, forlod banen med store smerter, da vi søndag mødte Viborg i Parken. Desværre viste undersøgelserne af Zeca, at han har pådraget sig en korsbåndsskade og derfor er ude i en længere periode.

Rasmus Falk har gennem en periode kæmpet med en genstridig muskelskade i baglåret, og da progressionen i genoptræningen ikke er forløbet som ønsket, forventes han ukampdygtig i yderligere 4-6 uger.

”For Zecas vedkommende er det som bekendt en alvorlig skade, som kræver både en operation og et længere genoptræningsforløb. Derfor er det lige nu for tidligt at sætte tidsramme på hans retur til fodbold,” siger cheflæge Morten Boesen.

”For Rasmus handler det om en genstridig muskelskade, hvor vi nu desværre er nødt til at tage et skridt tilbage, før vi kan tage flere fremad. Det er naturligvis uhyre ærgerligt for begge spillere,” siger Morten Boesen.

Skaderne til de to bærende profiler er naturligvis et tilbageslag for Jess Thorup:

”Det er først og fremmest hårdt for de to spillere, der nu bliver holdt fra at være den afgørende del af holdet, de normalt er."

"Vi tænker alle på dem og vil hjælpe dem så hurtigt tilbage som muligt. De er begge mentalt meget stærke personer, så jeg er helt sikkert på, at de kommer godt igennem det."

"Som hold er det indlysende, at det er et stort tab for os at miste to af Superligaens allerbedste spillere i lang tid, så det kommer til at stille krav til resten af truppen, hvor vi forventer at se andre spillere steppe op og løfte en større del af ansvaret på banen og i hverdagen,” siger Jess Thorup.

Zeca er ærgerlig over sin skade, men bevarer som altid optimismen;

”Det er et hårdt slag lige nu, men jeg ved, at alt bliver godt igen. Jeg ærgrer mig mest over, at jeg ikke kan hjælpe holdet, men vil støtte op så godt, jeg kan uden for banen."

"Heldigvis er jeg i gode hænder med vores dygtige sundhedsstab i FCK, så nu skal jeg godt gennem operationen, og så vil jeg arbejde mig tilbage,” siger Zeca.

Alle i klubben ønsker både Zeca og Falk god bedring.