Lukas Lerager og Jens Stage

Spillerreaktioner: Svært at dirke Viborgs defensiv op

Jens Stage
Ja, jeg kommer til at heade den i eget mål, jeg bliver en smule forvirret og rammer den så uheldigt, men vi skulle jo aldrig være endt i den situation. Men jeg ved ikke, hvorfor det lykkes dem at trykke os så langt tilbage. Jeg vil ikke vurdere den første tredjedel af sæsonen på, at vi lukker et mål ind i det 96. minut i kamp 11.

Og hvad angår Zeca, så kan ikke bære at se hvad der skete med ham, det er jo en god ven og en god holdkammerat.


Nicolai Boilesen
Det er en skandale, at vi giver så mange dødbolde væk til sidst, jeg har ikke tal på hvor mange indkast og hjørnespark de får – og så ender det desværre med, at en fra mit eget hold får headet bolden lige hen over mig. Men vi holdt dem ikke væk fra dødboldene, og så står vi desværre her til sidst med blot en uafgjort – og der er jo stor forskel på, om det ender 1-0 eller 1-1. Det er frustrerende, at vi smider to point til sidst.

Der var jo 21 mand på deres banehalvdel når vi angreb, og det var svært at dirke deres defensiv op og få de tre point, men det skulle vi have fået, også selvom det ikke var nogen skøn kamp. 

Vi skal i hvert fald arbejde med de defensive dødbolde, for jeg kan jo næsten kun huske, at der er blevet scoret imod os på dødbolde. Det er en tæt liga, og rammer man ikke dagen, så får man en svær kamp – men klart, vi skal blive bedre til at kontrollere kampene. 


Jonas Wind
VI kommer desværre under pres til sidst med alle deres dødbolde i form af lange indkast og hjørnespark. Vi stod ellers godt imod dem, altså lige indtil det sidste spark. 

Vi skulle kreere meget i dag, og det synes jeg også, at vi gør langt hen ad vejen – men desværre rakte det ikke til tre point i dag. Også ros til et par gode oprykkere, og man skal være klar over, at dem saver man altså bare ikke over. 

Spillet var der ikke helt i dag, og her skulle vi så kriget sejren hjem, men det formåede vi desværre ikke i dag.