adidas x copenhagen

adidas x Copenhagen tee

I tirsdags lancerede vi sammen med adidas kampagnen, 'København holder fanen højt'. I dag markerer vi igen partnerskabet med endnu en lancering. 

Sammen med adidas præsenterer vi en ny adidas x Copenhagen t-shirt til forudbestilling i FCK Fanshop. T-shirten er en markering af adidas’ forlængelse af partnerskabet med F.C. København samt en hyldest til byen og klubben. T-shirten kan i første omgang findes i et begrænset oplag i en 'København holder fanen højt' udgave.

“Vi er mange som savner fodbolden utrolig meget lige nu. Man skal ikke undervurdere følelsen af sammenholdet som fankulturen skaber. Derfor er det vigtigt at vi tager initiativer som disse sammen med F.C. København for at vise, at vi støtter klubben og engagerer os i tilhængerne og byen, selv i tider som disse”, fortæller Henrik Hallberg, Senior PR-manager adidas Nordics.

>>> Læs mere og forudbestil t-shirten her

København holder fanen højt
Fodbold er fans, fans er flag og farver. Det er baggrunden for, at det ikoniske tribuneflag er at finde i nakken af t-shirten. Flaget fremhæver vores fans og er samtidig en hyldest til moderklubberne B1903 og KB.

>>> Hent gratis flag i Fanshoppen - se mere her

"I en tid hvor omstændighederne gør, at vi som fans ikke kan vise flaget på tribunerne, ville vi gerne få klubbens farver ud og leve i gaderne på kampdage. Det er stærkt at se, hvordan vi i samarbejde med adidas kan levere et produkt, der definerer os som klub og fans, men i særdeleshed også som by. Med denne t-shirt fortsætter vi udviklingen af produkter, der binder klub og by endnu mere sammen, og får fodbolden fra stadion ud i gaderne," siger Martin Nøhr, Store Manager i FCK Fanshop.

Du kan forudbestille T-shirten her. Den koster 249 kr., og vi forventer at kunne levere t-shirten den 1. juli 2020.