FCK x Hornsleth

F.C. København x Hornsleth

F.C. København har indgået et samarbejde med kunstneren Kristian von Hornsleth, der løber frem til 31.12.2020. 

Som en del af aftalen har kunstneren Kristian von Hornsleth omdannet en af logerne i Telia Parken til Hornsleth Gallery, der til kampene huser flere af F.C. Københavns partnere. Det betyder, at galleriet udstiller flere Hornsleth-værker til alle hjemmekampe.

Hornsleth: To brændende passionerede kulturer
"Ligesom fodbold er kunst total rendyrket og livsvigtig underholdning for de indviede. Derfor finder jeg det mere end oplagt at hylde byens fodboldhelte i et møde mellem to brændende passionerede kulturer," siger Kristian von Hornsleth om projektet.

"18 vilde angreb på udvalgte FCK-motiver er blevet til 18 malerier i denne første serie værker i samarbejde med FCK. Jeg håber og forventer, at dette projekt blot er begyndelsen på et langvarigt, brutalt og frugtbart clash mellem disse to herlige verdener."

Stadion-galleri og FCK-værker i Fanshoppen
Som en del af partnerskabet præsenteres 18 unikke FCK-værker, som også vil være at finde i grafiske tryk og plakater i FCK Fanshop.

"Vi er meget glade for partnerskabet med Hornsleth og hele projektet omkring noget der meget vel kan være verdens første stadion-galleri, samt de unikke FCK-værker. At kunne invitere F.C. Københavnere ind i et galleri før en kamp, samt være endnu mere til stede i vores fans’ hjem, på kontoret eller lignende, er vi både rigtig glade for og stolte af. Vi glæder os til at se vise vores fans denne hyldest til København og et udsnit af dens fodboldhelte." fortæller Kommerciel Direktør i F.C. København, Jacob Lauesen.

Kom til fernisering
F.C. København og Hornsleth inviterer til fernisering i FCK Fanshop tirsdag den 30. juni fra 18-20.

Her kan du se de 18 unikke værker samt et stort udvalg af kunsttryk og plakater med forskellige FCK-motiver i forskellige prisklasser fra 400 kr. og op. Du kan også nyde lidt forfriskninger fra Carlsberg til arrangementet. 

Ferniseringen og værker er kun i FCK EXPERIENCE denne ene aften og udstilles bagefter i Hornsleth Gallery. Senere vil resterende værker, kunsttryk og plakater være tilgængelige på www.fckfanshop.dk.

Tilmelding og retningslinjer
Du kan tilmelde dig ferniseringen via Facebook-eventen her - samt tage et kig på nogle værkerne, priser mv. i kataloget her.

Der er begrænset adgang til ferniseringen på grund af Covid-19-retningslinjerne, og vi henviser til, at alle viser forståelse, respekt og tålmodighed ved evt. kødannelse, der vil være styret af vagter.