Jubel efter scoring

4-2 i Randers

Randers kom bedst fra start med en scoring af Filip Bundgaard allerede i 3. minut, men blot fire minutter senere udlignede  Rasmus Falk, da han fra kanten af feltet bankede bolden ind via underkanten af overliggeren.

Hjemmeholdet var dog stadig bedst i det første kvarter, hvor Daniel Høegh også havde en stor hovedstødschance, som Grabara afværgede med en fodparade.

Som halvlegen skred frem fik vi bedre styr vores spil og dominerede frem mod pausen, hvor Oscar Højlund også var tæt på 2-1 med en firsttimer, som Patrik Carlgren reddede.

Randers havde dog også en enkelt stor kontrachance efter et københavnsk boldtab på midten, men Kamil Grabara reddede afslutningen fra John Björkengren.

Efter pausen kom Randers også bedst ud, og det var ikke ufortjent, da Simen Nordli bragte dem foran 2-1 efter en times spil.

Men igen kom vi stærkt tilbage, og igen gjorde vores brede bænk en forskel, da vi ti minutter efter førte 3-2!

Først udlignede Viktor Claesson på Elias Achouris fine forarbejde, og lidt efter serverede Orri Óskarsson en friløber til Jordan Larsson, som han elegant afsluttede ved at chippe bolden over Carlgren.

Randers pressede til sidst, men det gav plads til at ligeledes indskiftede Victor Froholdt kunne markere sin Superligadebut med at score til 4-2 i de sidste sekunder.

En arbejdssejr på en dag, hvor meget ikke fungerede som det skulle - men vi fik det, vi kom efter: tre point med hjem til København.

To brag i Parken
Den kommende uge byder på to udsolgte brag i Parken, når vi får besøg af Manchester United på onsdag kl. 21.00 og Brøndby IF på søndag kl. 12.00. Desuden spiller U19 en vigtig Youth League-kamp mod United på onsdag kl. 16.00 i Tingbjerg Idrætspark - læs mere her om adgangsforhold.