Jordan Larsson

Randers-FCK: Dagen derpå

Tillykke til jubilarerne
Tillykke til Kamil Grabara og Kevin Diks, som i går spillede kamp nr. 100 for F.C. København.

Kamil Grabara og Kevin Diks


Mest målrige Randers-kamp
I kampdagsquizzen søndag formiddag spurgte vi til den mest målrige Randers-kamp gennem tiderne, den 25. august 2012, hvor vi vendte 1-2 til 3-2-sejr i tillægstiden.

Historien gentog sig senere på dagen, da vi igen vendte 1-2 til 3-2, men toppede det med Froholdts 4-2-mål i sidste minut, så dét nu er den mest målrige af alle vores 54 kampe mod Randers FC.

Jubel efter scoring
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Corona-flashback
De 5.559 tilskuere på Cepheus Park er det laveste tilskuertal, vi har spillet for i Randers siden før corona, hvor 5.118 så os vinde 1-0 den 16. august 2019. Det gav til tider en lidt mat stemning på stadion, hvor udefans som bekendt ikke havde adgang.

”Jeg tænkte lige over det, da FCK scorede. Der var det dødstille, og det mindede lidt om kampene i coronaperioden. Så der fik jeg et lille flashback, men det var det eneste tidspunkt, hvor jeg tænkte over det,” sagde Randers-træner Rasmus Bertelsen til Ritzau.

”Når du er vant til at spille foran de fans, som vi har, så er det klart, at det har en betydning. Vi har løst det før i Rakow, og vi kom trods alt igennem det her mod Randers,” sagde Jacob Neestrup.

Udsigt over Cepheus Park Randers
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Comeback-løver
For femte gang i sæsonen vandt vi efter at have været bagud – og i går var vi endda bagud to gange, ligesom i ude-Derbyet i september.

  • h Breidablik 0-1, slut 6-3
  • h OB 0-1, slut 2-1
  • u Brøndby 0-1 og 1-2, slut 3-2
  • h Vejle 0-1, slut 2-1
  • u Randers 0-1 og 1-2, slut 3-2

Mange målscorere
Vores seneste 11 mål er scoret af ni forskellige spillere:

  • Achouri og Elyounoussi mod Vejle
  • Lerager, Claesson, Roony og Óskarsson mod Hvidovre
  • Roony mod FC Midtjylland
  • Falk, Claesson, Larsson og Froholdt mod Randers FC
Roony Bardghji
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


To mål i to indhop i to turneringer
Victor Froholdt debuterede i september i 9-0-pokalsejren over Lyseng, da han afløste Roony i 57. minut og scorede vores ottende mål i 90. minut. I går fik han sine første Superligaminuttre, da han blev indskiftet i 88. minut og scorede otte minutter senere.

"Jeg fik at vide, at de skulle bruge en, der kunne arbejde røven ud af bukserne for at få arbejdet den her i land. Jeg er superglad for, at jeg fik muligheden. Jeg synes, at FCK har gang i noget rigtig fedt, og vi unge spillere skal bare blive ved med at arbejde hårdt." sagde Victor til discovery.

I fredags blev han også matchvinder med målene, da U19 slog Brøndby 2-0, og her spillede han kun 2. halvleg, hvis nu der skulle blive brug for ham i Randers.

Victor Froholdt
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Tillykke til Randers Freja med de 125 år
Randers Sportsklub Freja fylder i dag, mandag, 125 år, og herfra skal lyde et tillykke til en af de gamle, jyske traditionsklubber. Den leverer licensen til overbygningen Randers FC, der blev etableret for 20 år siden sammen med Dronningborg Boldklub, Kristrup Boldklub, Vorup Frederiksberg Boldklub, Hornbæk Sports Forening og Randers KFUM.

Vores egne moderklubber, B1903 og KB, spillede mange gange mod Freja, efter de i 1970 rykkede op i 1. division (= den bedste række) for første gang.

Da havde Freja dog allerede optrådt i den gamle Idrætspark en halv snes gange til pokalkampe og 2. divisionskampe og såmænd også til en guldkamp i 1918, hvor de som jysk mester nåede den landsdækkende DM-finale, men tabte 2-5 til KB efter 0-4 ved pausen.

Freja har tre pokaltitler samt et sæt sølvmedaljer fra 1973, mens Randers FC har en enkelt pokaltitel og bronzemedaljer fra 2012/13-sæsonen.

Kampstatistik

Kampstatistik231105_rfc-fck_kampstatistik-1