Jacob Neestrup

Neestrup: Vi responderede godt på deres mål

"Vi er ikke tilfredse med præstationen, men det er stadig en lige fodboldkamp, og jeg synes ikke, det er ufortjent, at vi vandt," sagde Jacob Neestrup efter comeback-sejren i Randers, hvor hjemmeholdet kom foran både i 1. og 2. halvleg.

"Vi skabte trods alt mange chancer, men defensivt var vi var alt for svage, både kollektivt og individuelt, og de løb lige igennem os i starten af begge halvlege. Vi kunne slet ikke spille os ud af det, og jeg nægter at tro, at vi igen kan komme så dårligt ud til to halvlege."

"Men kæmpe ros til den måde, vi responderer på deres mål, specielt i 2. halvleg. Vi voksede ind i kampen i begge halvlege, og vores indskiftede gjorde også en forskel i 2. halvleg, hvor vi skabte meget, efter vi kom bagud 1-2."

"Vi vidste godt, det ville blive en svær kamp, men vi må også Randers for at have taget nogle store skridt i spillet med bolden. De havde gjort deres hjemmearbejde godt og satte os i nogle voldsomme dilemmaer, og det skal man også give credit for."

"Som sagt var det en lige kamp, som vi både kunne have tabt og spillet uafgjort, men når alt er sagt, så formår vi stadig at vinde og tage tre point med hjem, og det er i sidste ende det vigtigste," sluttede Jacob Neestrup.