Mohamed Daramy

2-1-sejr sender mestrene op på førstepladsen

Trods københavnsk overvægt i spil og chancer stod der 0-1 på lystavlen, da de to hold gik til pause. Målet blev sat ind af Diomande syv minutter før pausen, da han på en lang fremlægning fra Kian Hansen snød Vavro og headede bolden i en blød bue over Grabara.

Inden da havde vi flere gange været tæt på at komme foran, men det blev forhindret af overliggeren - på et Khocholava-hovedstød - og et par store redninger af Andreas Hansen på forsøg fra blandt andre Haraldsson og Daramy. Nordsjællænderne var dog også farlige et par gange, når de var oppe i vores felt.

Et kvarter efter pausen havde gæsterne en stor kontrachance, men ellers stod der FCK på det meste, og helt fortjent udlignede vi i det 62. minut, efter et fornemt forarbejde af Valdemar Lund og Viktor Claesson, hvorefter Mohamed Daramy bankede bolden i netmaskerne.

Herefter trykkede vi mere og mere nordsjællænderne tilbage, og flere gange var vi tæt på at komme foran, før det lykkedes i 82. minut. Peter Ankersen stod for et kæmpe forarbejde, inden han slog et indlæg, som en forsvarer headede væk, hvorefter netop indskiftede Diogo Gonvalves prikkede bolden i mål - og efter kampen viste det sig, at bolden strejfede Claesson på vejen, og derfor bliver han krediteret målet.

Med den niende Superligasejr i træk overtog vi dermed førstepladsen - og tangerede vores rekord for flest Superligasejre i træk. tak for endnu en fremragende støtte i Parken fra 30.671 tilskuere.