Jacob Neestrup

Neestrup: Vi har et meget stærkt kollektiv

Cheftræner Jacob Neestrup var naturligvis rigtig godt tilfreds med de tre point, der sender mestrene op på førstepladsen for første gang i hans periode som cheftræner.

Men med ni runder igen, maner han også til besindighed:

"Førstepladsen er der, hvor F.C. København skal ligge, men vi har jo ikke vundet noget endnu, så vi skal sørge for også at ligge der efter 32 runder."
 
"Jeg vil kalde det en topkamp i dag, og ikke en guldkamp, for med ni runder igen er det stadig tæt i toppen. Viborg er også med i toppen og lavede et flot resultat i dag, så det står ikke kun mellem os og Nordsjælland, og der er heller ikke langt ned til AGF, hvis de vinder i morgen."
 
"Men mulighederne øges selvfølgelig hver gang vi vinder, uanset hvem vi spiller mod, men for mig handler det nu først og fremmest om, at vi igen skal ud og levere i Vejle på torsdag, og derefter venter endnu udekamp i Randers på mandag."

"I dag synes jeg, at Nordsjælland er bedre end os i 1. halvleg, selv om vi ikke er dårlige eller bliver spillet ud af banen, og målt på antal chancer og afslutninger lå vi også højere. Men de har forberedt sig godt og driller os ved blandt andet at spille godt igennem os, når vi presser dem, og det må vi rose dem for. Men vi havde heller ikke forventet, at vi bare kunne gå ud og mose ligaens førerhold."

"Men en af vores styrker er, at vi ikke panikker i de perioder, hvor vi har det lidt svært. Vi har et meget stærkt kollektiv, der tror på hinanden, og når man ser på vores 2. halvleg, så synes jeg, at vi var bedst i dag set over alle 90 minutter og derfor vinder fortjent."

"Vi har også flere store chancer til at lukke kampen til 3-1, så det ikke bliver spændende lige til det sidste, men der manglede vi skarpheden."

Fansene kårede igen Mohamed Daramy til Carlsbergs Man of the Match, men Neestrup ville også gerne de fire indskiftede spillere, der kom ind og gjorde en forskel efter pausen - og Peter Ankersen fik også anerkendende ord med på vejen:

"Han har fået mange skuffelser, men hele tiden trænet godt hver dag og bakket alle op. Han har bl.a. hjulpet Elias frem til der, hvor han er i dag, og jeg under ham virkelig, at han går ind i dag og viser sig frem på den måde, han gør. Han står også bag 2-1-målet med et indlæg netop i det rum, som vi gerne ville have ham til, så også der eksekverer han stærkt," sluttede Jacob Neestrup.

2-1-målet blev i første omgang krediteret Diogo Goncalves, men det viser sig, at bolden strejfede Viktor Claesson på vejen, og derfor bliver han krediteret for målet.

På gensyn i Vejle og Randers - og i Parken om to uger, når Viborg kommer på besøg.