Månedlig betaling og ingen gentegning 

Med et abonnement har du en lav, månedlig betaling og slipper desuden for den årlige gentegning. Du har dermed fast adgang til Parken, så længe du ikke opsiger dit abonnement. De samme fordele som på sæsonkort, men hvor du ikke skal bekymre dig om genkøb årligt blandt andre fordele. 

Det har rigtigt mange valgt, siden vi præsenterede løsningen i 2018. Sidste sæson havde vi nogenlunde lige mange kortholdere og abonnenter, og i 21/22 sæsonen forventer vi for første gang, at abonnenterne er i flertal.

>>> Køb abonnement lige her

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Hvis du er sæsonkortholder og gerne vil skifte fra sæsonkort til abonnement, så tilbyder vi den første måned uden betaling.

Oversigt

>>> Se dine abonnement muligheder på C-tribunen

>>> Se dine abonnement muligheder på Sektion 12 

>>> Se dine abonnement muligheder på Familietribunen

 

Billet-abonnement: Den fleksible løsning på S12 og Familietribunen

Frit valg mellem afsnit - Med et billet-abonnement kan du frit vælge mellem alle ledige pladser, dette betyder også at du kan se nogle kampe med vennerne på S12, andre med ungerne på Familietribunen og nogle tredje tilbagelænet på Øvre C.

Garanteret en plads i Parken, frit valg mellem afsnit - Med et billet-abonnement er du altid sikret en plads til alle hjemmekampe, såfremt du henter billetter 10 dage inden kampen.

Flest muligt fans på Sektion 12 og Familietribunen - De to unummererede endetribuner er eftertragtet, og vi har et stort ønske om at have flest mulige fans i Parken. For at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med Billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære. 

Fleksiblitet mellem Parkens afsnit - Billet-abonnement giver naturligvis adgang til den tribune det er købt til, men giver også mulighed for at ændre plads til andre afsnit, hvis dette ønskes. 

Billet-abonnement - sådan gør du

10 dages frist - Med billet-abonnementet skal du aktivt hente billet til de kampe du ønsker at se, senest 10 dage før kampstart – sker dette ikke, kan der være få kampe, hvor vi ikke vil være i stand til at tilbyde dig en billet. 

 

Se dine abonnementsmuligheder på de forskellige tribuner her: