Månedlig betaling og ingen gentegning 

Med et abonnement har du en lav, månedlig betaling og slipper desuden for den årlige gentegning. Du har dermed fast adgang til Parken med de samme fordele som på sæsonkort, så længe du ikke opsiger dit abonnement.

Rigtigt mange fans har valgt abonnementet, siden vi præsenterede løsningen i 2018. Forrige sæson havde vi nogenlunde lige mange kortholdere og abonnenter, og i 21/22 sæsonen så vi for første gang, at abonnenterne er i flertal. 

>>> Køb abonnement lige her

For et nytegnet kort-abonnement eller billet-abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned. FCK+ abonnementet er uden binding.

Oversigt

>>> Se dine abonnement muligheder på C-tribunen

>>> Se dine abonnement muligheder på Sektion 12 

>>> Se dine abonnement muligheder på Familietribunen

>>> Se dine abonnement muligheder på A-tribunen

 

Billet-abonnement: Den fleksible løsning på S12 og Familietribunen

Frit valg mellem afsnit - Med et billet-abonnement kan du frit vælge mellem alle ledige pladser. Dermed kan du se nogle kampe med vennerne på S12, andre med ungerne på Familietribunen og nogle tredje tilbagelænet på Øvre C.

Flest mulige fans på Sektion 12 og Familietribunen - De to endetribuner er eftertragtede, og vi har et stort ønske om at have flest mulige fans i Parken. For at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at se. 

Fleksiblitet mellem Parkens afsnit - Billet-abonnement giver naturligvis adgang til den tribune, du har købt til, men du kan også ændre plads til andre afsnit, hvis du ønsker det. 

Billet-abonnement - sådan gør du

Plads på din foretrukne tribune reserveret i 48-timersvindue  
Fristen for at hente din billet til din foretrukne tribune er 48 timer efter, at F.C. København har gjort det muligt for billet-abonnenter at hente billet til en kamp. Efter denne frist vil du fortsat have adgang til kampen (med forbehold for evt. udsolgt stadion), men er ikke garanteret plads på din foretrukne tribune. Som billet-abonnent modtager man direkte besked om afhentnings-start og frister via e-mail, og kan holde sig orienteret her