interesselisteInteresseliste for pt. udsolgte pladser

Den store interesse for at være en fast del af vores hjemmekampe i Parken betød, at vi op til forårssæsonen måtte melde udsolgt af sæsonkort og abonnementer med fast adgang.

Nye interesserede henviser vi derfor til interesselisten, der bliver kontaktet, hvis vi kan sætte pladser i salg.
 

 

Tribunen for de yngste F.C. Københavnere og deres familier

Familietribunen er stedet, hvor familier kan få en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med spillerbesøg, autografer, selfies, PlayStation, fodbolddart, konkurrencer m.m. 

På Familietribunen kan billet-abonnenter også bruge den eksklusive Klub Leo Lounge, hvor der blandt andet er mulighed for spisning for hele familien inden kampene, eller børnefødselsdage. 

Desuden tilbyder vi årstidsbestemte events som fastelavnsfest, flagværksted, børnetifoer og julearrangement. 

Oversigtstabel_Familietribunen

 

 

 

Priser på Familietribunen
ABONNEMENT Voksen Barn (5-14 år)
Familietribunen Billet-abonnement 119 kr./md* 65 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 714 kr. og 390 kr. for børn.

For at beholde billet-abonnement efter endt sæson kræves der en udnyttelse på 85% (udelukkende baseret på de billetter, man trækker med sit abonnement) i den forgangene sæson. Udnyttelse dækker over benyttet eller frigivet plads. Læs mere om reglerne her.

 

Billet-abonnement - sådan gør du

 

 

Plads på Familietribunen reserveret i 48-timers vindue  
Fristen for at hente din billet til din foretrukne tribune er 48 timer efter, at F.C. København har gjort det muligt for billet-abonnenter at hente billet til en kamp. Efter denne frist vil du fortsat have adgang til kampen (med forbehold for evt. udsolgt stadion), men er ikke garanteret plads på din foretrukne tribune. Som billet-abonnent modtager man direkte besked om afhentnings-start og frister via e-mail, og kan holde sig orienteret her

Nem ændring af tribune/afsnit - Da der før hver kamp skal hentes en billet, er det med et billetabonnement nemmere at ændre/opgradere til andre tribuneafsnit.

Stor fleksibilitet med billet-abonnement

Billet-abonnement giver dig muligheden for at ændre tribune og afsnit fra kamp til kamp.

Hvis du eksempelvis ønsker at opleve kl. 16-kampe på Familietribunen, men kl. 20-kampe bliver for sene til børnene - og du derfor hellere vil bruge dit billet-abonnement på C-tribunen eller Sektion 12, kan du sagtens det mod betaling af eventuel pris-difference.

Du kan meget nemt låne dit abonnement ud, hvis du bliver forhindret i at komme til kamp.

Klub Leo

Som kortholder mellem 5 og 14 år bliver du automatisk medlem af Klub Leo med eksklusive arrangementer og oplevelser. På Familietribunen giver kortet adgang til den hyggelige Klub Leo Lounge, hvor du bl.a. kan spise med familien i hyggelige og afslappede omgivelser før kickoff.

Hold styr på abonnement og billetter i FCK-appen

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes, udlånes og frigives via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.

Nye regler for udnyttelse

For at sikre flest muligt F.C. Københavnere i Parken vil der være krav til udnyttelsen for alle adgangsgivende sæsonkort og abonnementer.