Sæsonkort og adgangsgivende abonnementer er nu udsolgt

Dog er det fortsat muligt at sikre sig adgang til F.C. Københavns hjemmekampe med billetter. FCK+ abonnementet er et alternativ til fast plads, der giver 10% rabat på én billet til hver 3F Superligakamp, forkøbsmulighed til udvalgte kampe og mange andre fanfordele. 

Læs udmeldingen om den store efterspørgsel her

 
Få fast plads midt for banen med perfekt udsyn over spillet og kulissen!

På Øvre A, midt for banen i afsnit A6,  får du fast siddeplads med perfekt udsyn over spillet på banen og kulissen omkring kampen.

Det er på dette afsnit hvor det største udvalg af ledige abonnement-pladser findes, med gode muligheder for at finde de perfekte pladser.

 

A-tribunen

A-tribunen A6

 

 

 

 

A-tribunen

A-tribunen kort-abonnement Voksen Barn (5-14 år)
Kategori 1 - A6 205 kr./md* 115 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende betalings-måned + én måned. Minimumsprisen er 1.230 kr. og 690 kr. for børn.

billet.fck.dk

 
FCK+ abonnement er alternativet til fast adgang

Med FCK+ abonnement får du rabat på billetten og forkøbret til udvalgte kampe, og der kan vælges frit mellem de ledige pladser i Parken. Abonnementet koster 59 kr./md. uden binding. Læs meget mere om de mange fanfordele med FCK+ her 

Hold styr på abonnement og billetter i FCK APPEN

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.


Bemærk at den gamle VoresKBH-app udfases d. 1. juli, og derfor ikke kan benyttes til scanning ved Parkens indgange til den kommende sæson.