interesselisteInteresseliste for pt. udsolgte pladser

Den store interesse for at være en fast del af vores hjemmekampe i Parken betød, at vi op til forårssæsonen måtte melde udsolgt af sæsonkort og abonnementer med fast adgang.

Nye interesserede henviser vi derfor til interesselisten, der bliver kontaktet, hvis vi kan sætte pladser i salg.

 

Bliv en fast del af stemningen på Sektion 12

Sektion 12 er en stemningstribune på højt og højlydt internationalt niveau! Her står vores mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 stedet for dig.

OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.

 

Oversigtstabel_S12

Priser på Sektion 12
Produkter Voksen (over 15 år)
Platinkort  2.005 kr.
Sektion 12 kort-abonnement 109 kr./md*
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

For at beholde sæsonkort eller adgangsgivende abonnement på Sektion 12 efter endt sæson kræves der en udnyttelse på 85% i den forgangene sæson. Udnyttelse dækker over benyttet eller frigivet plads (udelukkende baseret på de billetter, man trækker med for billet-abonnementer). Læs mere om reglerne her.

FCK+ abonnement er alternativet til fast adgang

Med FCK+ abonnement får du rabat på billetten og forkøbret til udvalgte kampe, og der kan vælges frit mellem de ledige pladser i Parken. Abonnementet koster 59 kr./md. uden binding. Læs meget mere om de mange fanfordele med FCK+ her 

Information om Sektion 12 Billet-abonnement

Sammen fylder vi tribunerne
Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og for at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12.

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B
Sektion 12 omfatter både Nedre og Øvre B, og med et billet-abonnement kan du vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12, og til efterhånden mange kampe har 8.600 fans på Sektion 12 udgjort Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du


Plads på Sektion 12 reserveret i 48-timersvindue  
Fristen for at hente din billet til din foretrukne tribune er 48 timer efter, at F.C. København har gjort det muligt for billet-abonnenter at hente billet til en kamp. Efter denne frist vil du fortsat have adgang til kampen (med forbehold for evt. udsolgt stadion), men er ikke garanteret plads på din foretrukne tribune. Som billet-abonnent modtager man direkte besked om afhentnings-start og frister via e-mail, og kan holde sig orienteret her.

>>> Find guide til brug af Sektion 12 Billet-abonnement her

BILLET-ABONNEMENT Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

For at beholde billet-abonnement efter endt sæson kræves der en udnyttelse på 85% (udelukkende baseret på de billetter, man trækker med sit abonnement) i den forgangene sæson. Udnyttelse dækker over benyttet eller frigivet plads. Læs mere om reglerne her.

Hold styr på abonnement og billetter i FCK-appen

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes, udlånes og frigives via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.