Sektion 12 billet-abonnement er pt. udsolgt

Den store stemningstribune er pt. udsolgt for abonnement med fast adgang. Som alternativ findes FCK+ abonnement, der giver rabat (én billet per kamp) på Sektion 12-billetter, der evt. frigives efter billet-abonnenternes frit til hver kamp. Find de mange FCK+ fanfordele herunder.

Derudover er det muligt at få direkte besked om evt. frigivne billet-abonnement-pladser via. infolisten.

Bliv en fast del af stemningen på Sektion 12

Sektion 12 er en stemningstribune på højt og højlydt internationalt niveau! Her står vores mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 stedet for dig.

OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.

 

Oversigtstabel_S12

 

Priser på Sektion 12  Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

FCK+ ABONNEMENT ER ALTERNATIVET TIL FAST ADGANG

Med FCK+ abonnement får du rabat på billetten og forkøbret til udvalgte kampe, og der kan vælges frit mellem de ledige pladser i Parken. Abonnementet koster 59 kr./md. uden binding. Læs meget mere om de mange fanfordele med FCK+ her 

s12 billetabonnement
Sammen fylder vi tribunerne
Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og for at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12.

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B
Sektion 12 omfatter både Nedre og Øvre B, og med et billet-abonnement kan du vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12 og til efterhånden mange kampe, har 8.600 fans på Sektion 12 udgjort Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du


Plads på Sektion 12 reserveret i 48-timersvindue  
Fristen for at hente din billet til din foretrukne tribune er 48 timer efter, at F.C. København har gjort det muligt for billet-abonnenter at hente billet til en kamp. Efter denne frist vil du fortsat have adgang til kampen (med forbehold for evt. udsolgt stadion), men er ikke garanteret plads på din foretrukne tribune. Som billet-abonnent modtager man direkte besked om afhentnings-start og frister via e-mail, og kan holde sig orienteret her

>>> Find guide brug af Sektion 12 Billet-abonnement her

BILLET-ABONNEMENT Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

Sektion 12 venteliste

Hold styr på abonnement og billetter i FCK APPEN

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.


Bemærk at den gamle VoresKBH-app udfases d. 1. juli, og derfor ikke kan benyttes til scanning ved Parkens indgange til den kommende sæson.