Lukas Lerager

Lerager: Vigtig kamp for begge hold

Søndag aften tager F.C. København til topkamp i Herning mod FC Midtjylland, der før kampen er nummer to i Superligaen, mens FCK er på tredjepladsen med seks point færre. Derfor er det indlysende, at der er meget på spil for begge hold:

”Det er selvfølgelig en meget vigtig kamp for begge hold, og det bliver helt sikkert intenst og i et højt tempo.” siger Lukas Lerager og fortsætter:

”Vi kommer for at tage de tre point med hjem, og den kamp er det eneste, der betyder noget for os lige nu. Vi ved, at vi skal toppræstere for at vinde, men det ved vi også, at vi har holdet og individualisterne, der kan afgøre det til vores fordel,” siger Lerager.

F.C. København vandt senest i Herning i 2022, da Khouma Babacar blev matchvinder i en 1-0 sejr, mens det seneste besøg endte med en 2-0 sejr til FC Midtjylland:

”Det bliver en ny kamp og det bliver helt sikkert tæt. Vi skal forsøge at skabe en kamp på vores præmisser, og vi ved, at det kræver, at vi er disciplinerede og klar til en masse fysiske dueller, mens vi skal være stærke med bolden for at dominere kampen mest muligt. Vi kommer til at give alt for at få de tre point med hjem til København og give alle dem, der støtter os derovre en fed tur,” siger Lukas Lerager.

Der er udsolgt i FCKs afsnit på MCH Arena, men husk at du kan sikre dig plads til vores næste hjemmekamp allerede nu. Se mere her: https://www.fck.dk/nyhed/fck-sif-billetsalget-til-familietribunen-og-s12-er-nu-startet