Jacob Neestrup

Neestrup: Vigtigt og velfortjent med det ene point

“Det var en tæt og lige kamp, hvor holdene skiftedes til at være bedst, og når man udligner på straffe i 95. minut, så sidder man trods alt med en god følelse bagefter, for det havde virkelig været bittert og ufortjent at tage hjem uden point,” sagde cheftræner Jacob Neestrup efter den dramatiske topkamp i Herning.

“Jeg synes, vi var bedst i den første halve time og skulle have været klart foran, men siden haltede det frem mod pausen, hvor de scorede til 2-1, og det er jo en kold dukkert at gå til pause med.”

“Men selv om vi har modgang i øjeblikket, så viste spillerne stærk mentalitet i dag, og de spillere, der kom ind fra bænken leverede også fremragende. Men vi kunne jo sagtens have tabt, for spillet bølgede frem og tilbage, og der var chancer til begge sider.”

“Vi kunne dog også have vundet i dag, for der er både nogle marginaler, som er med os, og nogen som er mod os, så det var både vigtigt og velfortjent, at vi i hvert fald fik det ene point.”

“Resultatmæssigt har vi dog stadig ikke leveret, når vi kun har fået et point i tre kampe, men det hele var heller ikke skidt mod Brøndby og Nordsjælland, hvor vi trods alt ikke var så langt fra point.”

“Tabellen er dog stadig ikke noget rart syn med seks point op til førstepladsen, og i morgen kan Nordsjælland nå op på siden af os. Men hvis vi vinder, og de andre smider point, så kan det hurtigt vende, og selv om vi havde tabt i dag, så havde jeg stadig troet på det,” sagde Jacob Neestrup.

Næste opgave er på søndag kl. 16, hvor Silkeborg kommer til Parken, hvor Nedre Sektion 12 og hele C-tribunen allerede er udsolgt. Find ledige pladser her på billet.fck.dk