FCK-fans i Herning

Kampdag: FC Midtjylland-FCK

Kampdagsquiz - se svarene nederst i artiklen
1. FC Midtjylland har spillet Superliga siden 2000/01 - hvilken FCK-keeper har vogtet målet mod dem flest gange?

2. Hvilken FCK-spiller er blevet indskiftet flest gange i forårets syv Superligakampe?

3. Hvilke to Superligaklubber spillede Thomas Thomasberg for som aktiv spiller?

4. Hvornår har vi senest spillet uafgjort i denne sæsons turneringskampe?

5. Denis Vavro fyldte 28 i onsdags - hvem af truppens udenlandske spillere er ældst?

Lukas Lerager og Denis Vavro

Første Falk-fravær i Superligaen
Rasmus Falk missede udekampen mod Manchester City i marts, men har ellers været på banen i alle sæsonens kampe - indtil i dag, hvor han er ude med en skade.

Falks hidtidige sæsonstatistik:

• Startet inde: 36 kampe (udskiftet i 9)
  • Indskiftet: 5 kampe
  • Spilleminutter: 3.345
  • Mål: 4
  • Assists: 7
  • Anfører: 18
Rasmus Falk
Rasmus Falk får ikke brug for at snøre adidas-støvlerne i dag. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Korte Superligafacts
Siden OPTA begyndte at samle data om straffespark i 14/15-sæsonen har ingen hold fået flere straffespark i en sæson end FC Midtjylland har i denne. P.t. har de fået 11 (det samme som AC Horsens i 20/21) og scoret på seks.F

Vi har scoret syv af vores 47 mål i kampens første kvarter, hvor FC Midtjylland har scoret et enkelt.

Vi har lukket ni af 27 mål ind fra 61.-75. minut, og kun tre i det sidste kvarter (inkl. tillægstid). Omvendt har FC Midtjylland lukket to mål ind fra 61.-75. minut, og syv i det sidste kvarter.

Ingen af holdene har indkasseret mål direkte på frispark – FC Midtjylland har selv scoret ét, vi har ikke scoret på nogen.

FC Midtjylland har ikke tabt i de 19 kampe, hvor de har været foran (V16, U3) – vi har tabt tre af de 18, vi har været foran (og spillet en uafgjort).

Mads Bech Sørensen scorer til 1-0
Seneste indbyrdes møde den 1. marts endte 2-0 til FC Midtjylland. Foto: Gaston Szerman, FCK Media