Roony Bardghji

FCK-Lyngby: Dagen derpå

Normale træningsdage fra onsdag
Truppen har fri i dag og tirsdag, medmindre de har individuelle aftaler om behandling eller individuel træning.

Onsdag, torsdag og fredag er der træning kl. 11, og lørdag kl. 14.

>> Se kalenderen på fck.dk

Rekord-fremmøde til Lyngbykamp
Søndagens tilskuertal på 29.848 var lavere end forventet, når alle Parkens pladser var solgt, men stadig en klar forbedring af det hidtil højeste til en Lyngby-hjemmekamp. Der kom 26.043, da vi vandt 3-0 den 6. november 2022, så i går var der ca. 15 % flere.

FCK-fans i Parken
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Falk: Overrasket over den gik ind
”Jeg blev selv overrasket over, at den gik ind,” sagde Rasmus Falk til discovery+ om hans venstrebenshug, som Pascal Gregor ramte på vej i netmaskerne.

”Jeg prøver lidt at undgå at sparke for meget med højre lige i øjeblikket, så jeg hørte godt, at der blev råbt skyd, da den lå til højre, men så kom den tilbage til venstre, og det var helt perfekt,” forklarede Falk.

Rasmus Falk
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Lyngby-lejren erkendte overmagten
”Generelt set over hele kampen var vi overmatchede i dag,” sagde Frederik Gytkjær. ”De var dygtige, de havde læst godt på lektien, og de var en klasse bedre i dag.”

”Vi startede godt, men der for langt mellem vi spillede boldene ud, så vi kom under tungt pres, og så var det selvfølgelig uheldigt at sætte dem i gang på et selvmål, for indtil da havde vi forsvaret os fantastisk godt,” sagde David Nielsen.

Carlsberg Man of the Match
Mohamed Elyounoussi blev en klar vinder af fansenes afstemning om Carlsberg Man of the Match foran Rasmus Falk.

Det er første gang, nordmanden får titlen, som de seneste kampe er gået til Magnus Mattsson (FCK-Man. City) og Elias Achouri (FCK-FCN).

Mohamed Elyounoussi
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Slutplacering i Grundspillet?
I denne runde mangler FC Midtjylland endnu at møde Randers FC ude i aften, men uanset resultatet kan vi ligge både nr. 1, 2 og 3 efter Grundspillet, der slutter på søndag.

Alle kampe spilles kl. 17, og vi skal til Odense, mens Brøndby og FCM har hjemmekampe mod henholdsvis Silkeborg og Vejle.

Programmet for Mesterskabsspillet forventes at ligge klar senest tirsdagen efter Grundspillet er færdigspillet.

Lyngbystimen fortsatte
Lyngby har stadig ikke fået point i Parken siden 27. maj 2001, hvor kampen endte 1-1. Siden har vi vundet 15 hjemmekampe i træk i Parken (14 Superliga og 1 pokal). Med gårsdagens 4-0-sejr har vi scoret 47 mål i de 15 kampe, dvs lidt over 3 mål i snit pr. kamp.

Én mindre med fuld spilletid
Forårets fuldtidsbarometer faldt en anelse, da Denis Vavro udgik efter 12 minutter i går. Nu har kun Kamil Grabara, Scott McKenna og Mohamed Elyounoussi fuld spilletid i vores første seks kampe.

Desuden er Elias Achouri startet inde hver gang, og Kevin Diks, Denis Vavro, Magnus Mattsson og Oscar Højlund har været på banen hver gang fra start eller som indskifter.

Scott McKenna
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Kampstatistik
 

240319 FCK-Lyngby, kampstatistik240319 FCK-Lyngby, kampstatistik