Jubel efter scoring

4-0 over Lyngby i Parken

På mål af Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Diogo Goncalves samt et selvmål vandt mestrene efter en regulær magtdemonstration med 4-0 over Lyngby foran 29.848 tilskuere.

Trods et stigende og til sidst massivt spilovertag gennem hele 1. halvleg - og flere udmærkede chancer - så lykkedes det først at få kuglen inden for rammen, da Casper “Dani” Winther var uheldig at heade et Mohamed Elyounoussi-indlæg forbi egen keeper i 39. minut.

Men så viste ketchup-effekten sig også, for dels piskede Rasmus Falk kort efter bolden ind med venstre fra kanten af feltet, og i tillægstiden øgede Elyounoussi til 3-0 efter flot forarbejde af Magnus Mattsson.

Vi fortsatte vores solide dominans i 2. halvleg, og midt i halvlegen øgede netop indskiftede Diogo Goncalves til 4-0, da Falk fandt han i feltet.

Der var chancer til meget mere, men det blev ved 4-0 og en fuldt fortjent sejr.

Næste hjemmekamp ikke fastlagt
Om en uge spiller vi den sidste kamp i Grundspillet kl. 17 ude mod OB, og herefter går der næppe mange dage, før vi kender programmet for Mesterskabsspillets 10 spillerunder, som indledes efter to ugers landskamppause.