Jacob Neestrup

Neestrup: En perfekt præstation

”Det var en perfekt præstation,” konstaterede Jacob Neestrup efter 4-0-sejren over Lyngby Boldklub, også selv om det første mål først faldt fem minutter før pausen.

”Sådan er det nogle gange, men jeg synes, at vi satte os på dem med det samme og kørte dem møre med stor tålmodighed, så vi efterhånden fik lukket op for deres kompakthed. Så jeg er fuldt tilfreds med spillernes tilgang til kampen, og jeg synes, det lugtede af mål længe inden den første scoring faldt.”

”Men Lyngby kom også med ny energi og tro på tingene efter deres trænerskifte, og det havde vi fuld respekt for, men vi afviste dem godt og holdt dem helt væk fra chancer indtil allersidst i 2. halvleg, hvor de havde lidt.”

”Vi kunne også have scoret tidligere i 1. halvleg, men hvornår og af hvem målene kommer, det er ikke afgørende for mig. Det afgørende var, at vi igen gik ud og leverede en stærk præstation, ligesom jeg synes vi gjorde i Silkeborg og mod Nordsjælland, og i dag lukkede vi bare kampen endnu tidligere,” sagde Jacob Neestrup, der ikke havde nogen status på den skade, der tvang Denis Vavro ud allerede efter 12 minutter.