HIK

HIK bliver strategisk partnerklub

HIK bliver en del af F.C. Københavns samarbejdsklubprogram i et nyt og større samarbejde, hvor HIK bliver strategisk partnerklub for FCK.

Klubberne har en fælles målsætning om sammen at udvikle og skabe børne- og ungdomsfodbold, der kan måle sig med den bedste i verden, og samarbejdet har til sigte at udvikle miljøet i HIK til internationalt niveau for børne- og ungdomsfodbold.

HIK blev stiftet i 1900 og har ud over fodboldafdelingen også tennis og håndbold. HIK favner fodbold til piger, drenge, bredde, talent og senior og har i mange år været en af de mest velfungerende og største børne- og ungdomsklubber.

En utroligt veldrevet og stærk klub
”Vi har i mange år haft en god relation til HIK, som er en utroligt veldrevet og stærk klub," siger Sune Smith-Nielsen, udviklingsdirektør i F.C. København.

"Nu glæder vi os over, at begge parter er klar til at løfte samarbejdet til et helt nyt niveau, hvor vi skal bidrage til at udvikle klubben til glæde for alle dens medlemmer og medarbejdere samt frivillige ildsjæle.”

Samarbejdet vil have fokus på HIK fodbold som helhed og understøtte alle medlemmer, medarbejdere og miljøet i klubben. Samtidig er der også et kommercielt spor i samarbejdet, der skal gavne begge klubber.

En del af FCK's nye strategi
”Samarbejdet med HIK skal også ses i lyset af den strategi, vi præsenterer senere på året," fortsætter Sune Smith-Nielsen.

"Her har vi også et stort fokus på at gøre København til en førende by internationalt indenfor børnefodbold, både for bredden og eliten."

"Her bliver HIK en strategisk partnerklub for os, og vi ser meget frem til at udvikle os sammen med de dygtige mennesker i HIK i de kommende år,” siger Sune Smith-Nielsen.

HIK vil være den bedste børne- og ungdomsfodboldklub
HIK ser meget frem til det nye samarbejde:

”Vi har i dag en meget velfungerende fodboldklub med en masse dygtige medlemmer og medarbejdere," siger Kim Meurs-Gerken, formand i HIK Fodbold.

"Men vi har fortsat en ambition om at være den absolut bedste børne- og ungdomsfodboldklub, og hvis vi fortsat skal sikre, at vi udvikler os bedst muligt til glæde for alle, så er det enestående med professionel sparring, viden og medarbejderressourcer fra en klub som FCK."

Gensidig inspiration
"FCK har en meget stærk organisation og med nogle af de bedste folk indenfor deres felt, og de er klar til at bidrage til, at vi kan videreudvikle vores fodboldklub."

"Samtidig har HIK også udviklet børnefodbold på en måde, som FCK også gerne vil lade sig inspirere af."

”Når vi laver et samarbejde med FCK, er det for fortsat at kunne løfte kvaliteten for alle vores medlemmer på vores bredde, elite og senior fodbold. FCK har en stor og professionel organisation, og med det nye samarbejde vil vi i HIK kunne trække på al deres viden om udvikling af børnefodbold og vores fodboldklub samt benytte FCKs medarbejderressourcer og deres kommercielle samarbejder,” slutter Kim Meurs-Gerken.

Alle i F.C. København byder HIK velkommen!

>> Læs mere om HIK Fodbold

>> Læs mere om FCK's klubsamarbejde