U15-cheftræner Martin Vingaard

Vingaard: Lidt for spændende i AUDI KB CUP

I weekenden vandt både U14 og U15 deres rækker i AUDI KB CUP, men ifølge Martin Vingaard, cheftræner for U15, blev det lidt for spændende i søndagens to finaler.

"Vi mødte Fredrikstad i finalen, som vi havde slået 6-1 i den indledende gruppe, men de var meget bedre indstillet på os i finalen," fortæller Martin.

"Vi spillede heller ikke hurtigt nok, så det blev ikke til så meget i 1. halvleg, men efter pausen scorede vi to hurtige mål og havde masser af chancer til at øge til 3-0. Men vi fik ikke lukket kampen, og 4-5 minutter før tid begik vi et klodset straffe, så de kom på 1-2."

"Så blev det eller rent kaos til sidst, hvor de smed alt frem og satsede det hele, og det lykkedes dem til sidst at udligne til 2-2 efter hjørne."

"Derfor måtte vi ud i straffespark, men heldigvis snuppede vores keeper to forsøg, mens vi selv brændte et enkelt, så vi vandt til sidst."

U14 måtte i øvrigt også ud i straffespark efter at have smidt en 4-0-føring mod Helsingborg i finalens ordinære spilletid, men de var også skarpest fra 11-meter pletten, så det blev en dobbelt triumf for FCK Talent.

"Vi har stadig et par uger til U15-ligaen går i gang," tilføjer Vingaard. "Vores første kamp er rykket, fordi vi skal være med i Crowne Plaza Elite Cup ude på Kløvermarken i weekenden 19.-21. august. Her er vi i gruppe med Atalanta, Brommapojkarna og AaB, så det skal også nok blive en god oplevelse og en værdifuld udfordring for spillerne."

I de øvrige grupper til turneringen finder man bl.a. også Tottenham, Nice, KAA Gent samt en række stærke klubber fra Danmark , Sverige og Finland.

>> Kom med Elias Jelert og Valdemar Lund til AUDI KB CUP