Månedlig betaling og ingen gentegning 

Med et abonnement har du en lav, månedlig betaling og slipper desuden for den årlige gentegning. Du har dermed fast adgang til Parken, så længe du ikke opsiger dit abonnement. De samme fordele som på sæsonkort, men hvor du ikke skal bekymre dig om genkøb årligt blandt andre fordele. 

Det har rigtigt mange valgt, siden vi præsenterede løsningen i 2018. Sidste sæson havde vi nogenlunde lige mange kortholdere og abonnenter, og i 21/22 sæsonen forventer vi for første gang, at abonnenterne er i flertal.

>>> Køb abonnement lige her

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Hvis du er sæsonkortholder og gerne vil skifte fra sæsonkort til abonnement, så tilbyder vi den første måned uden betaling.

Oversigt

>>> Se dine abonnement muligheder på C-tribunen

>>> Se dine abonnement muligheder på Sektion 12 

>>> Se dine abonnement muligheder på Familietribunen

 

Billet-abonnement: Den fleksible løsning på S12 og Familietribunen

Frit valg mellem afsnit - Med et billet-abonnement kan du frit vælge mellem alle ledige pladser, dette betyder også at du kan se nogle kampe med vennerne på S12, andre med ungerne på Familietribunen og nogle tredje tilbagelænet på Øvre C.

Garanteret en plads i Parken, frit valg mellem afsnit - Med et billet-abonnement er du altid sikret en plads til alle hjemmekampe, såfremt du henter billetter 10 dage inden kampen.

Flest mulig fans på Sektion 12 - Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og vi har et stort ønske om at opfylde ønsket om en plads på Sektion 12 for flest mulig fans. For at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med Billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12. 

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B - Til de kampe, hvor vi udvider Sektion 12 til Øvre B, kan du med et Billet-abonnement vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12 til Øvre B til de mest eftertragtede kampe, og i forårets slutspil udgjorde 8.600 fans flere gange Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du

10 dages frist - Med billet-abonnementet skal du aktivt hente billet til de kampe du ønsker at se, senest 10 dage før kampstart – sker dette ikke, kan der være få kampe, hvor vi ikke vil være i stand til at tilbyde dig en billet. 

Flytning til andre afsnit - Skulle Sektion 12 (Nedre) være fyldt og Sektion 12 (Øvre) ikke åben til den pågældende kamp, vil du blive tilbudt adgang til andre pladser i Parken senest 10 dage før kampstart.

 

Se dine abonnementsmuligheder på de forskellige tribuner her: