Fansange på stadion på søndag

Intet kan erstatte den kulisse og stemning, som vores fans altid skaber, når vi er i kamp.

Men på opfordring fra trænerteamet og spillertruppen vil der alligevel kunne høres fansange på stadion under kampen på søndag mod Randers FC kl. 17.00 i Telia Parken.

”Vores fans giver os styrke og støtter os altid - og vi har brug for dem også i denne situation. Vi vil helt sikkert savne dem på søndag, men på denne måde vil vi få følelsen af, at de er bag os og tæt på. Det bliver godt for os at kunne høre alle deres sange. Og forhåbentlig kan det være med til at give os alle sammen en sejr,” siger anfører Zeca.


Sangene er samlet fra FCK TVs egne optagelser fra kampe i indeværende sæson og vil blive afspillet fra Telia Parkens almindelige lydanlæg.”Vi synes, at det er en god ide for os inde på banen. Det kan give lidt liv omkring det hele og fjerne ’fornemmelsen’ af træningskamp, selvom det selvfølgelig overhovedet ikke vil være det samme, som hvis tribunerne var fyldt med fans. Vi prøvede det i Lyngby i mandags, hvor der også var sat et par højttalere op med optaget lyd fra fans. Og det fungerede faktisk fint,” siger Andreas Bjelland og supplerer:


"Vi er jo vant til at spille foran mange mennesker, og Telia Parken er bare så stort et stadion, at det mærkes endnu mere, når de så ikke kan være der. Men på denne måde kan vi få følelsen af, at de synger os frem, ligesom de plejer - og det kan få stor betydning for os,” siger Andreas Bjelland.

Husk, at du kan få lidt af kampdagen med hjem i stuen - vi sender bl.a. LIVE på vores Facebook-side. Læs meget mere om kampdagen på linket her.

Kampen mod Randers fløjtes i gang kl. 17.00 samtidig med rundens øvrige opgør og kan ses på Canal 9 eller Dplay/Eurosportplayer.