Fanmarch til Derbyet

Kampdag i København på søndag

En kampdag i København er jo normalt med Telia Parken i centrum, men på søndag prøver vi at give jer lidt af kampdags-stemningen hjem i stuerne, når nu I ikke kan være med os på tribunerne. For at vi fortsat kan have kampdagen sammen, har vi stablet et program på benene, som du kan følge med i på søndag:

Følg med på Facebook i løbet af søndagen, hvor vi kommer til at sende optakt i løbet af dagen. Nedenfor kan du se nogle ca.-tidspunkter på, hvornår vi sender:

Følg med på Facebook eftermiddagen igennem!

Vis dine omgivelser at det er kampdag i København!
Vi opfordrer alle til at pynte hjemmet med FCK-farver og f.eks. hænge dit flag ud af vinduet, på altanen eller i flagstangen. Og del gerne din kampdag med os ved at bruge #delditfck eller tag @fc_kobenhavn på Instagram. Husk at du kan hente et gratis tribuneflag i Fanshoppen (ét per person så længe lager haves). Se mere info her

Med den 12. mand på ryggen
Spillerne går på søndag på banen med en mosaik af fans i navn- og nummertrykket på den hvide trøje. Efter kampen sætter vi de unikke trøjer på auktion, og alle indtægter går ubeskåret til tifo-kassen, der også kan støttes på Mobile Pay 80005. Læs mere her.

Startopstillingen
Vores faste stadionspeaker, Thomas Høg Henriksen, finder på en helt ny måde at præsentere startopstillingen på, når I nu ikke er på tribunen til at hjælpe ham!

Carlsbergs Man of the Match
I 2. halvleg kan du som sædvanlig stemme på Carlsberg Man of the Match - enten i VoresKBH-app'en eller med et link, som vi deler på Twitter, Insta Story og Snapchat.

København holder fanen højt
I sidste uge lancerede vi sammen med adidas "København holder fanen højt", der er en hyldest til klubben, byen og alt det vi savner at mødes om på kampdagene. Det blev præsenteret med en video og adidas x Copenhagen t-shirten, der er produceret i begrænset oplag. Se mere om den her.

Kampdagspakker
Som tidligere beskrevet tilbød vi i samarbejde med Carlsberg og Airgroup, at du kunne få den velkendte stadionforplejning hjem i stuerne. Nu hvor fristen er udløbet, vil vi gerne takke de mange, der har benyttet muligheden for at rykke lidt af Telia Parken hjem i stuen og samtidig bekæmpe madspild.

kamp i kbh