Pep Biel

Sidste nyt før Lyngby-FCK

Truppen har tilsammen ni kampe i Lyngby
Vores trup i dag har begrænset erfaring med Lyngby Stadion, i hvert fald i FCK-trøjen, hvor de har tilsammen kun spillet 9 kampe. Med til historien hører selvfølgelig også, at vi ikke har spillet i Lyngby i ca. 2 1/2 år:

  • Pierre Bengtsson 5
  • Rasmus Falk 2
  • Bryan Oviedo 1
  • Carlos Zeca 1

Indbyrdes opgør

  • Lars Højer er vores all time-topscorer mod Lyngby med syv mål efterfulgt af David Nielsen og Andrija Pavlovic med seks hver.
  • 30 gange har vi ført 1-0: V26, U4, 2T - 18 gange har vi været bagud 0-1: 4V, 4U, 10T
  • Der er lavet 4 selvmål og alle af Lyngby (Michael Gothenborg, Claus Fallentin, Brian Hamalainen og Thomas Sørensen)
  • Vi har spillet 27 udekampe i Lyngby, men aldrig i juni. Tre gange har vi spillet der i maj (1998, 1999, 2017) - og hver gang har vi tabt.

Sådan gik det sidst
Den 9. august 2019 slog vi Lyngby 2-0 i Telia Parken på to mål af Jonas Wind:


 

Tillykke, Palle!
Tillykke til Palle Petersen, som i dag fylder 61 år. Han spillede syv kampe for os mod Lyngby og tabte kun en enkelt i Parken, mens han var ubesejret i Lyngby.

Efter to år i FCK fortsatte han i 1994 karrieren i netop Lyngby, og i sæsonen 94-95 holdt han sit bur rent alle tre gange, Lyngby mødte os (3-0, 0-0 og 1-0). I den første kamp, hvor Lyngby vandt 3-0 i Parken, sang vores fans alligevel "Palle kom hjem! Palle kom hjem!"

Fire på stribe?
Vi har tabt vores seneste tre turneringskampe: Istanbul Basaksehir i Europa League (u), AC Horsens i 3F Superligaen (h) og AaB i Sydbank Pokalen (u). Sidst vi tabte fire i træk var i august 2014 mod Leverkusen (h/u) FC Midtjylland (h) og Hobro (h).

Særlige forhold på stadion
For at begrænse corona-smittefaren har Divisionsforeningen lavet en omfattende protokol, der bl.a. beskriver, hvordan kampene skal afvikles med de forskellige fysiske muligheder, der er på landets stadioner. For Lyngbys vedkommende betyder det bl.a., at spillerne ikke må benytte omklædningsrummene i kælderen under klubhuset, men i stedet får et areal på hver sin side af hovedtribunen.

På dette oversigtskort kan du se, hvordan stadion er indrettet til aftenens kamp:

Lyngby stadion


Dommerne
Dommer: Anders Poulsen
Linjedommere: Bill René Hansen og Christian Just Brixen
Fjerde dommer: Mostafa Seyfi

Anders Poulsen har dømt 31 FCK-kampe siden 2012, og én af dem var mod Lyngby, da vi senest besøgte dem den 1. oktober 2017. Vi havde ham senest i Silkeborg i februar.


Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Varela og Zeca får karantæne ved næste advarsel. Det samme gør Lyngbys Kasper Enghardt samt Patrick da Silva, hvis advarslen er til 6 strafpoint.

På skadelisten har vi Dame N'Doye, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer og Jonas Wind. Lyngbys trup er skadefri ifølge klubbens hjemmeside.

>> Se alle karantænepoint m.m. på dbu.dk

 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

Der er scoret over 3,5 mål i 3 af Lyngbys seneste 4 kampe mod F.C. København
-> Over 3,5 mål: odds 3,05

F.C. København har fået over 6,5 hjørnespark i 4 af deres seneste 5 kampe
-> FCK får over 6,5 hjørnespark: odds 2,80

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.