Christopher Cloos er ny Officiel Eyewear Partner i F.C København

F.C. København er glade for at kunne byde det danske brillemærke, Christopher Cloos velkommen i klubben som ny Official Eyewear Partner.

"Vi ser frem til et godt partnerskab med Danmarks stærkeste sportsbrand, F.C. København, og vi glæder os til at klæde klubben på med stilrigtige og tidløse briller, blue light briller og solbriller af de bedste materialer", fortæller Julius August Langkilde Hoeedt, Bestyrelsesformand hos Christopher Cloos.

Hos F.C. København ser vi også frem til at starte samarbejdet med Christopher Cloos. 

"Vi er rigtigt glade for at få et stærkt og fremadstormende brand som Christopher Cloos ombord, og i en branchekategori der ikke tidligere har været besat. Vi ser ligeledes frem til at samarbejde med en utrolig spændende virksomhed, der ligesom os har en stærk forankring i Danmark, men som også går efter at skabe store resultater uden for landets grænser", fortæller Alex Rasmussen, Director - Sponsorships & Hospitality Sales i F.C. København.

Christopher Cloos har i anledning af partnerskabet stillet et par af deres blue light briller til rådighed, som vi udlodder i en konkurrence. Deltag i konkurrencen herunder.