Ståle: Vi er to hak bedre end FCN

FCK.DK fik den sædvanlige snak med Ståle Solbakken efter dagens kamp. Ståle havde naturligvis gerne set tre point indsat på kontoen (i sin Superligakamp nummer 300), men var nu overordnet tilfreds med indsatsen:

- Det var en OK gennemført kamp – og det på en svær bane, en bane der gav vores pasningsspil svære vilkår. Men ellers OK, vi spiller med to nye stoppere, og de gør det godt. Vi spiller rigtig godt i perioder, og får også skabt en del chancer – men vi er ikke skarpe nok, og så er Corner uheldig i et par situationer. FC Nordsjælland kommer nærmest ikke frem til chancer, de har vel en chance – der så giver et mål – men ellers gør vi det godt defensivt. Overall er jeg tilfreds med indsatsen, og en spiller som Verbic gør det rigtig fint i dag.

- Vi spillede den tredje kamp på seks dage, vi har nogle af vores spillere, der er lidt ramte. Men jeg er tilfreds – og alt i alt var meget OK i dag. Der var da fejl, men det gør ikke, at jeg overordnet set er utilfreds med indsatsen. Det er fint for mig, at vi nu får otte dage uden kamp, det gør at vi kan tage en række individuelle hensyn – og dermed stille med den maksimale power i de kommende kampe.

Afslutningsvis konstaterede Ståle med et smil:

- Jeg glædes da over, at nu hvor alle folk siger, at ”FC Nordsjælland er det bedst spillende hold i Danmark”, så er vi i dag to hak bedre end dem…