Anton: Vi er ikke tilfredse

Efter kampen fik FCK.DK et par hurtige kommentarer fra et par af dagens aktører:

Peter Ankersen
- Jeg synes det var svært i dag, det var svært at få gang i vores spil på en dårlig bane. Men vi kæmpede akt hvad vi kunne. Hvad angår mit samarbejde med Boilesen og Antonsson, så synes jeg det gik fint – det er selvfølgelig altid svært med spillere, man ikke har spillet sammen med længe, men alt i alt gik det glimrende.

Youssef Toutouh
- Vi burde jo have vundet den her kamp, for vi kom frem til nok chancer til at vinde den. De kom jo nærmest ikke frem til noget, de har måske en eller to chancer, men OK, man kan jo ikke vinde hver gang. Nu venter Brøndby IF i den næste kamp, og den skal så bare vindes.

Mikael Antonsson
- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse, for vi fik ikke de tre point. Der var en svær kamp, men vi havde jo chancer nok til at vinde den. Selvom vi har haft et hårdt program, og har spillet tre kampe på få dage, er vi selvfølgelig ikke tilfredse med ikke at vinde. Men jeg synes det gik OK, det var langt tid siden jeg sidst havde spillet – men rart at se, at man stadig kan spille med…

Uros Matic
- Det var en hård kamp, og vi er skuffede over resultatet – men knapt så meget med selve spillet. Men vi ligger stadig fint til i ligaen, og nu har vi en del dage til at komme os – inden det går løs igen, men der vil vi selvfølgelig være 100% klar.