FCK sælger Victor Jensen til AFC Ajax

FCK sælger Victor Jensen til AFC Ajax

”Det er vores strategi at udvikle spillere, der er gode nok til at nå vores eget førstehold, og det har vi investeret meget i siden 2014. Sune Smith-Nielsen og hele trænerteamet i Talentafdelingen gør et fantastisk stykke arbejde hver eneste dag, og det gør, at vi er lykkedes godt allerede.
Senest har Mads Roerslev og Aboubakar Keita fået deres debut og har begge skrevet lange aftaler med os, fordi vi tror meget på dem. Vi ved dog også, at når vi udvikler så dygtige spillere, så stiger interessen udefra også, og her udtrykte Victor, at han gerne ville prøve sig af i udlandet, mens vi har fået et helt ekstraordinært stort tilbud og dermed bliver økonomisk rigtigt godt kompenseret af Ajax for handlen - både på kort og potentielt på langt sigt,” siger Ståle Solbakken.

Victor Jensen er blevet kåret til Årets U17-talent i år og har trods sin alder været fast mand på U19-holdet i F.C. Københavns talentafdeling.

”Jeg har haft en rigtig god tid i FCK, hvor jeg har lært meget af dygtige trænere og holdkammerater. Det er lidt trist at sige farvel, men jeg ser også frem til at prøve mig af i udlandet og i Ajax. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og trænere for en fantastisk tid i FCK,” siger Victor Jensen.

”Vi glæder os over, at vi får skabt så dygtige spillere, selvom vi selvfølgelig ærgrer os over, at vi skal sende Victor afsted. Vi har heldigvis mange flere interessante spillere på vej gennem talentafdelingen og kan se, at det store arbejde har effekt. Det er handlen her også et eksempel på. Vi ønsker Victor alt muligt held og lykke,” siger Ståle Solbakken.

Victor Jensen rejser i den kommende uge til Amsterdam for at gennemgå lægetjek og personlige detaljer.