3 FCK'ere nomineret til Årets Spiller

Fra i dag er der via TV2's hjemmeside mulighed for at stemme på bl.a. hvem der skal være "Årets Fodboldspiller" og "Årets SAS Liga-spiller", og der er flere FCK'ere blandt de nominerede...

 

Michael Gravgaard er nomineret både til Årets Fodboldspiller og Årets SAS Liga-spiller, og i sidstnævnte kategori er også Lars Jacobsen og Tobias Linderoth nomineret. Desuden er Ståle Solbakken blandt de nominerede som Årets Træner.

 

I kampen om at blive Årets Fodboldspiller er Gravgaard oppe imod Christian Poulsen, Martin Jørgensen og Thomas Kahlenberg. I kategorien Årets SAS Liga-spiller er Marcus Lantz den eneste ikke-FCK'er, der er nomineret. De 3 øvrige trænere der er nomieret er Kent Nielsen, Lars Olsen og Bruce Rioch.

 

Ud over disse kategorier skal man også kåre Alle Tiders Danske Fodboldspiller, Årets Fodboldspiller - kvinder, Årets Mål, Årets Talent - mænd, Årets Talent - kvinder, Årets Breddeklub og Årets Dommer.

 

I et samarbejde mellem DBU, Carlsberg og Ekstra Bladets kåres i en særlig konkurrence "Årets Fan".

 

Alle vindere præsenteres i FodboldGalla 2006, som TV2 transmitterer direkte fra Cirkusbygningen mandag den 13. november klokken 20.00.