Klasse fornægter sig ikke

Ude i Valby er den lokale boldklub meget optaget af klasser. Således havde man døbt hjemmekampen mod Byens Hold for "klassekampen". Ude i Valby går man også rundt og taler højt om et planlagt milliardprojekt med både nyt stadion og moderne multihal. De er så sjove ude i Valby.

Herinde i byen er vi mere optaget af klasse end af klassekamp. Den klasse, der gør en forskel på banen over tid, og hvor fundamentet lægges i kulisserne gennem år med hårdt og kompetent arbejde af ledere og medarbejdere i hele organisationen. Vi er muligvis ikke så sjove herinde i byen, men vi ARBEJDER på det.

21 udekampe uden nederlag
Efter blamagen mod Viborg i PARKEN kom vi i Århus tilbage på vindersporet. En meget overbevisende 2-0-sejr indbragte tre point, og samtidig satte vi ny dansk rekord med 16 udekampe i ligaen i træk uden nederlag.

Det er en enestående præstation, der kun bliver mere imponerende af den kendsgerning, at vi i samme periode også har spillet fem udekampe i Champions League-kvalifikationen, UEFA Cup'en og DONGCup'en uden at tabe. Totalt 21 udekampe på 51 uger uden nederlag!

Under normale omstændigheder ville en sådan statistik indebære, at vi ville ligge suverænt i spidsen af SAS Ligaen, men som det er de fleste læsere smerteligt bekendt, så har vi haft vanskeligt ved at indfri forventningerne hjemme i PARKEN. Med blot ni runder tilbage af turneringen er den sædvanlige forventning om en hjemmesejr til mestrene på søndag vekslet til et utvetydigt krav om sejr.

Fodboldboom
Spændingen om det danske mesterskab er enorm. Fire stærke hold bejler til titlen, og det er naturligvis meget positivt for dansk klubfodbold.

I mange byer rapporteres om en stor efterspørgsel på fodboldbilletter, og det samme gør sig sandelig gældende i København, hvor vi med glæde kan konstatere, at samtlige billetter til kampen mod Brøndby IF (13. maj) er solgt, og at der er solgt over 20.000 billetter til kampen mod AaB (23. maj). Dermed er det nok en god idé at sikre sig billet til den sidste kamp i god tid.

Hvordan efterspørgslen er ude i Valby, skal jeg ikke gøre mig klog på, men som man siger herinde i byen: "Klasse fornægter sig ikke".


Med venlig hilsen

Flemming Østergaard