Kampreferat: Ski vs. FCK

Der var Store Fodbolddag i Skive torsdag eftermiddag, da de danske mestre kom på besøg for at spille sig videre til DONG Cuppens semifinaler.

Der var på forhånd lagt op til FCK-dominans, og forventningerne blev på dem måde da også indfriet - men målene lod vente på sig.

De godt 300 tilrejsende FCK-fans fik masser af chancer at lune sig på. Bisgaard startede skyderiet og Albrechtsen fortsatte med et brag af et hovedstød. Skives keeper skulle dog vise sig at blive hjemmeholdets absolutte redningsmand - også i disse situationer, hvor han fik pareret boldene væk.

4025 tilskuere så et godt fightende hjemmehold, der ikke kom frem til meget rent offensivt, men stod godt defensivt. Skive kunne gå til pausen uden at have indkasseret mål.

Men som det ofte går, så har lavere rangerende hold svært ved at holde kedlerne i kog i 90 minutter, og det holdt også stik i denne kamp.

Peter Møller bragte FCK foran efter 64 minutter, og lukkede også kampen fem minutter senere med sin scoring til 0-2.

Dermed blev det de sidste 20 minutter en ren formsag for Byens Hold. Mest opsigtsvækkende var Jesper Bechs debut, og herfra skal der lyde et stort tillykke til den fortjente debut.

Selvom Zuma, Bisgaard, Silberbauer og Bergvold alle kunne have scoret, så havde Skive stor ære af kampen. Hjemmeholdet kæmpede bravt og kunne med lidt mere held have scoret et enkelt mål.

Men det gjorde de ikke. F.C. København er videre til semifinalerne, hvor OB venter.