"Beslutsomheden er altafgørende"

FCK.DK kunne møde en tilfreds spillertrup og trænerstab efter aftenens magtdemonstration mod Brøndby IF. F.C. Københavns cheftræner Hans Backe var ikke overraskende meget tilfreds med aftenens resultat og spil.

- Vi har få minusperioder og spiller meget solidt i aften. Vores sikkerhed med bolden er i top, og vores angribere spiller en stor kamp, var Backes første kommentar.

Hans havde også stor ros til mange spillere:

- Zuma er i verdensklasse i dag. Hans rytme og hans fastholdelse i bolden er helt fænomenal. Santos ser også godt ud. Linderoth var ligeledes lysende sammen med Dan Thomassen. Og så skal man heller ikke glemme Rabóczki, der leverer en kæmpeindsats, var de rosende ord fra cheftræneren.

Om den generelle forskel på Brøndby og F.C. København og forskellene fra onsdagens kamp svarede han:

Beslutsomheden er altafgørende. Samtidig var det let for mig, at garantere større modstand til Brøndby i dag - vi kunne ikke blive dårligere end i onsdags, sluttede en glad cheftræner.

Dan Thomassen var tilbage i centerforsvaret, og spillede en rigtig god kamp. Til trods for en opløftet stemning i omklædningsrummet, var det alligevel den Diplomatiske Dan der svarede på spørgsmål efter kampen.

- Vi holder ved efter vores føringsmål og koncentrerer os om vores eget spil. Vi er kyniske og effektive - vi tror på os selv. Vi tager en kamp af gangen, og jeg vil ikke begynde at snakke om slutplaceringer, var Thomassens ord i PARKENs spillertunnel.

Også Hjalte Nørregaard gav sit syn på kampen:

- Første mål er altid vigtigt i disse kampe. Nu ligger vi nummer to og seks point efter Brøndby. Næste kamp er altid den vigtigste, og det er klart at det altid giver en masse selvtillid og gejst med en sejr i sådan en her kulisse - det var helt fantastisk. Vi har troen på det, var Hjaltes glade ord.

Fra "Fjendens lejr" var mange spørgsmål, der trængte sig på fra den hungrende presse. Michael Laudrup skitserede kort hvad der skal til for at Brøndby kommer videre.

- Alle må hanke op i hinanden. Der skal hårdt arbejde til - der er ikke så meget andet at gøre, var Laudrups kommentar.

Man of The Match, Sibusiso Zuma, ville også lige give sit beskedne syn på kampen:

- Jeg synes jeg spiller en OK kamp. Det er vigtigere at se på hele holdets indsats. Vi spiller godt og udnytter vores chancer. Generelt har vi spillet godt i de seneste kampe. Den store forskel på os og Brøndby? Vi scorer mål, slutter Sibusiso Zuma.