Silberbauer opereret og ude i 4 uger

Michael Silberbauer måtte efter få sekunder af gårsdagens brag i PARKEN udgå, da han stødte sammen med Sebastian Svärd. Silberbauer blev kørt på Rigshospitalet, og mandag var dommen klar.

- Michael har fået tre brud på kindbenet og har været på Rigshospitalet i dag og gennemgået en mindre operation, hvor lægen har sætte knoglerne på plads. Der bliver ikke sat noget metal ind og Silber skal ikke gå med maske, men det er klart, at der vil gå et stykke tid før han kan træne fuldt ud med resten af truppen. Jeg forventer, at der vil gå fire uger før han kan spille igen, men han kan selvfølgelig løbe, cykle og laver boldtræning. Han kan som sagt ikke træne med de andre, da han risikere at få et slag på kinden, var FCK-læge Carsten Albeks ord til FCK.DK her til eftermiddag.

FCK.DK fangede ligeledes Michael Silberbauer på telefonen her til eftermiddag, og FCK'eren lød tydelig mærket efter sin kindskade:

- Jeg kan ikke huske så meget fra episoden hvor jeg bliver ramt, men jeg har nu set det et par gange på TV. Jeg blev opereret her i morges og lægen har sagt, at jeg bør tage nogle dage, hvor jeg bare slapper af. Så jeg kommer først ud til træning på onsdag og ser hvad jeg kan lave. Det gør ikke så ondt som jeg havde forventet, men det er klart, at jeg skal tage det stille og roligt i et stykke tid, sagde Silberbauer til FCK.DK.