AaB venter

Den sidste træningskamp er overstået og der resterer ét træningspas før sæsonpremieren mod AaB. Derfor hev FCK.DK fat i F.C. Københavns cheftræner, Hans Backe, for at få hans vurdering af sommeren indtil videre.

Hans, nu har vi været igennem to ugers træning. Er du tilfreds med forløbet?

- Ja, det er jeg. Det har været kort, men udmærket. Vi har jo været stort set forskånet for skader. Kun Silberbauer har haft lidt problemer og Carsten Fredgaards lyske har også drillet. Men vi har haft to ugers træning samt kampe af den type, som vi gerne vil spille, starter Backe.

Selvom i kun har været i gang i to uger, er du så blevet overrasket over noget?

- Jeg synes William Kvist har overrasket mig positivt. Han har været meget solid, og det havde jeg måske ikke helt regnet med så tidligt fra ham, er de rosende ord fra cheftræneren.

Og hvad med vores fire nyindkøb. Hvad er din holdning til dem?

- Jamen det er ganske som forventet. Man kan måske sige, at Marcus har været overraskende god. Jeg håber han kan holde det niveau, som ser meget solidt og stabilt ud. Generelt bidrager alle fire med en masse erfaring. De er alle etablerede spillere, hvilket sikrer kvaliteten både på og uden for banen. Blandt andet så er Allbäck en spiller, der har været rundt i de store ligaer samt spillet en masse landskampe - det er helt klart positivt.

Hvad tror du bliver forskellen på F.C. København i foråret og F.C. København i efteråret?

- Det er svært at svare på lige nu. Der skal vi nok et par kampe ind i sæsonen før man kan se det - der har jo været en stor udskiftning, og det gør det svært at spå om. Generelt tror jeg dog ikke, at det bliver så meget anderledes. Jeg tror ikke, at der sker noget decideret revolutionerende.

Sæsonen starter på onsdag mod AaB. Hvordan ser du frem til kampen?

- Vi plejer jo at have et godt tag på AaB. Det er ikke meget vi har tabt til dem mens jeg har været her i F.C. København. Vi har også ofte haft marginalerne på vores side. Jeg ser ikke kampen som sværere end hvilken som helst anden premierekamp, så for mig er det lige meget om vi var startet hjemme i PARKEN eller som nu i Aalborg. Jeg føler vi er klar, slutter Hans Backe af.


Hans Backe har været tilfreds med opstarten og truppen er klar til onsdagens premiere mod AaB?