Ærgerligt 0-2 nederlag til LOSC Lille

Ros til opbakningen

F.C. Københavns medrejsende fans i Lille får stor ros fra både anfører og direktør dagen efter den hårde kamp i Frankrig.

Drømmen om Champions League blev desværre ikke indfriet for FCK onsdag aften i Lille, hvor holdet røg ud efter en intens, spændende og hård fight, der først fik sin afgørelse efter forlænget spilletid. Men at de sidste marginaler manglede skyldtes i hvert fald ikke mangel på opbakning fra de medrejsende fans, der havde fulgt med løverne til skæbnekampen i det franske.

-Vi kunne høre og mærke dem under hele kampen, selv om der var 45.000 tilskuere bag hjemmeholdet. Det er en fantastisk motivation at have den opbakning med sig på en svær udebane, og på egne og holdets vegne er jeg naturligvis ærgerlig over, at vi ikke kunne give dem en lige så god belønning for indsatsen, som vi f.eks. fik gjort i Brugge. Men der er ingen tvivl om, at når vores fans synger og bakker op som i Lille, så giver de os noget ekstra på banen, og det skal de have tak for, siger anfører Lars Jacobsen.

Også i ledelsen var der anerkendelse til de små 500 medrejsende fans, der gav hvad de havde før, under og efter de 120 minutters fodbold på Grand Stade.

- Jeg må sige, at jeg både var stolt og imponeret over at se og høre F.C. Københavns fans i går. Det var på alle måder europæisk topklasse det, de leverede i Lille, og det var bestemt en Champions League plads værdig, selv om det desværre ikke endte sådan på banen. De repræsenterede F.C. København på fornemste vis med fantastisk opbakning. Specielt glæder det mig i en tid, hvor andre har meget travlt med at snakke om en vigende tilskuerinteresse for dansk fodbold, at vores fans kan bevise deres kvalitet og passion i de to kampe mod Lille, hvor opbakningen som nævnt har været i topklasse, og bestemt har haft en andel i at udligne den store forskel der burde være på banen mellem et tophold i den franske liga og et i den danske, siger administrerende direktør Anders Hørsholt.