Zanka på Facebook kl. 19.30

Zanka: Fint at komme ud og slås

Så er det senere i dag, det går løs på udebane mod Brøndby. En kamp, som Mathias Zanka ser frem til. Han mener ikke, at forberedelserne til denne kamp er så forskellige, men alligevel er det noget helt specielt. 

- Vi går ind til denne her kamp, som vi går ind til alle andre, men vi ved selvfølgelig godt, at denne kamp betyder rigtig meget for vores fans. Så forhåbentligt kan vi give vores fans det, som de rigtig rigtig gerne vil have, fortæller Zanka, som finder stor motivation i at kunne hente den tredje sejr ud af tre mulige over rivalerne fra Vestegnen i denne sæson. 

- At have muligheden for at sweepe den – den mulighed får man altså ikke særlig mange gange. Og vi vil helt sikkert spille vores chance. Vi ved, at vi kommer ud i et – for at sige det pænt – rivaliserende miljø, så på den måde skal det også motivere os til at performe foran alle de mennesker, der kommer derud for at se kampen, siger Zanka, der forventer følgende af dagens kamp: 

- Intensitet. Og når banen er i den forfatning, så ved man lidt, hvad det ligger op til – dueller, hård kamp. Det bliver fint at komme ud og slås en lille smule. Vi ved, vi kan score mod dem. Vi har et godt tag på dem i det hele taget, og forhåbentligt kan vi udnytte det og få de tre point. 

Det store opgør fløjtes i gang kl. 16.